14 Юли 2024неделя08:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Сираков пазeл Левски от фалит

Боби Михайлов ми е приятел, но искам промяна в БФС, казва шефът на "сините"

/ брой: 26

автор:Дума

visibility 1241

Наско Сираков обяви, че пази Левски от фалит. Мажоритарният собственик няма намерение да дава клуба на хора, които може да го закрият. В последно време фенски организации искат контролния пакет акции, като целта им е клубът да бъде ръководен от Мъри Стоилов. Последният напусна заради Сираков.
"Левски е на левскарите. Това е мотото, откакто е създаден този клуб. Но не бива и да се злоупотребява с това. Моето огромно желание е рано или късно наистина огромна част от "синята" общност да притежава Левски. Но не определени бройки.
И ако се продават футболисти, то ще е с идеята да бъде "смачкан" този дълг към държавата. Ситуацията там е висяща", заяви Сираков пред "Спортал".
"Познавам Васил Божков от 30 години и досега не съм бил лъган от него. Неколкократно заявява, че няма да си иска тези пари. Сигурен съм, че няма да ги поиска. Проблемът е, че те ни нарушават финансовия баланс. Иначе дългът ни ще бъде изключително по-малък.
Левски няма проблем с лиценза. В момента, в който сключихме споразумението с НАП, всякакви проблеми относно лиценза отпаднаха.
След като се разнасяха акциите по улиците на София и по жълтите павета от Сашо Диков, реших, че това е гавра с клуба. Звъннах на Васил Божков и го помолих да ми ги даде. След месец се случи. Няма нещо, което да съм постигнал в този живот, или е много малко, извън Левски, дължа всичко на клуба. За мен е мисия да помогна с всички сили клубът да бъде спасен.
Няма да дам акциите, защото се притеснявам, че Левски ще фалира много бързо.
Аз най-много искам да станем шампиони и да играем пак в Шампионска лига. Разбира се, трябва да се съобразяваме с действителността при нас.
Правим първи стъпки, и то сериозни, да придобием за дълъг период ст. "Георги Аспарухов". Всички искаме Левски да има нов стадион, но стъпка по стъпка.
Българският футбол се нуждае от животоспасяваща промяна. Това зависи от 620 клуба.
Нямаме кандидатура, която да издигаме, а ще подкрепим този, който ни убеди на конгреса, че ще работи за доброто и отлепване от дъното на българския футбол.
С Боби Михайлов не само, че сме играли заедно, но сме спали 10 години в една стая - по лагери и навсякъде. Умея да разграничавам човешките отношения от служебните. Отношението ми към Боби като приятел и човек по никакъв начин не се е променило", каза Сираков.

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1179

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1098

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1276

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1142

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1273

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1282

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1173

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1189

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ