10 Юли 2024сряда21:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА-СФ плати за емблемата на ЦСКА

Фирмата "Ред Енимълс" внесе парите часове преди да изтече крайният срок

/ брой: 198

автор:Дума

visibility 1011

ЦСКА-Сф вече е собственик на емблемата на автентичния ЦСКА. Фирмата на феновете "Ред Енимълс" преведе нужните 7 835 367,50 лв. за закупуването на символа на клуба, както и за активите на фалиралото дружество. Всичко се случи вчера часове преди изтичането на крайния срок.
"ЦСКА върна своята емблема. Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена. ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава", съобщиха на сайта на ЦСКА-Сф. "Ред Енимълс" спечели търга миналата пролет, след като даде най-добро предложение. Досега обаче с различни съдебни хватки всичко се протакаше. Така съществуваше реалната възможност, ако парите не бяха преведени, право да откупи емблемата да придобие втората по размер предложена сума, която е на ЦСКА 1948.
"ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост", обявиха "червените".
Въпросният имот е 10 дка край гр. Бяла и реално излиза, че ЦСКА-Сф ще плати за него, а няма да го придобие. Той е включен към активите, без да е собственост на фалиралото дружество, а от "Армията" оповестиха, че всичко е направено именно от синдик Милева. Имотът е собственост на фирмата "Камеко" АД, а вече две съдебни инстанции са потвърдили, че не е на ЦСКА. Върху парцела има възложена възбрана и е възможно собствеността да не бъде прехвърлена на купувача.

Само 35 души остават в ТЕЦ "Марица Изток 3"

автор:Дума

visibility 814

/ брой: 129

Правителството продаде ДЦК за още 200 млн. лв.

автор:Дума

visibility 775

/ брой: 129

Икономиката в България ще нарасне с 2,3% през 2024 г.

автор:Дума

visibility 871

/ брой: 129

Политика на писмата

автор:Александър Симов

visibility 781

/ брой: 129

За секретната "индикативност"

visibility 769

/ брой: 129

Отвратителна вакханалия

visibility 680

/ брой: 129

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ