05 Октомври 2024събота15:24 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кристиан Вигенин в Созопол: Нашите бъдещи народни представители носят друга култура и визия за бъдещето на България

С твърда подкрепа за инж. Петър Кънев и за Йордан Петков „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ откри предизборната кампания в Созопол

автор:Дума

visibility 899

„Колкото и да говорят срещу нас, как не сме били готови за тази коалици, истината е, че нещо хубаво се случи в България това лято – нова енергия в разрез с разпада в българската политика. Свидетели бяхме на непристойния език от трибуната в парламента, липсата на идеи за бъдещето на страната. Нещо, което няма как да се случи в „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“. Не мога да си представя инж. Петър Кънев или Йордан Петков да късат кабели и да обиждат. Те работят. Те са са добри и отговорни личности. Това е важно условие да за си добър политик. Нашите бъдещи народни представители носят друга култура, друго виждане за България и имат идеи за бъдещето на нашите родители и деца“. Това заяви в Созопол зам.- председателят на БСП, автор на експертната Програма за ускорено развитие на България в 100 точки и евродепутат - Кристиан Вигенин.

Той пристигна за откриването на предизборната кампания на коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ с бюлетина № 28. Вигенин изрази подкрепа за водача на коалицията за Бургаски избирателен район - инж. Петър Кънев, за кандидата от Созопол под номер 104 – Йордан Петков, и за всички кандидати за народни представители от листата.

„Как работят в една община социалистите, можем да видим по добрите неща, които се случват в Созопол откакто Тихомир Янакиев е кмет. Като вярващ човек, аз винаги съм бил верен на БСП. Това означава да вярваш на хората, които стоят зад теб. Ние от БСП сме морални хора и това може да се види по действията ни. В парламента ще работя за реализиране на каузите, които кметът вече започна в нашата община“, каза кандидатът с преференция 104 - Йордан Петков.

Откриването на предизборната кампания на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ препълни киносалона на читалището в Созопол. Кметът Тихомир Янакиев застана пред своите съграждани в подкрепа на бургаската листа и местния кандидат за народен представител – Йордан Петков.

„Обединявам се около идеята, която ме е водила през тези години. И тя, през всичкото това време е държала до мен приятел като Йордан. Чудесен човек, а в парламента не са нужни 240 депутати, а 240 човеци, които да имат сърце за другите, така както го имат за своето семейство. Напоследък политиката се изпразни от съдържание и вместо него останаха обещания, овации, избори след избори. Без решения за гражданите. Но, ако проследите историята, участието на БСП във властта винаги е било с грижа за хората. Мога да припомня мерките, които бяха взети през 2008 за децата и възрастните. Аз самият съм баща на три деца и за мен е важно кой и как ще ни управлява. Затова прочетох няколко пъти внимателно Програмата за ускорено развитие и в нея наистина има 100 точки, които обхващат всяка една сфера от нашия живот“, каза Тихомир Янакиев.

По думите на Вигенин, добър индикатор за ефективността на Програмата, са коментарите и конфликтите покрай нея в десницата. „В нея има неща, които естествено е да не им харесат като ограниченията за съдебните изпълнители, за мобилните оператори, които сега могат самоволно да повишават цените в договорите. Не им харесва, че картелите и монополите в България ще бъдат поставени под стриктен законов контрол, че сме за премахване на плоския данък и въвеждане на прогресивно данъчно облагане, така че да има и данъчна справедливост. За да се случи всичко това, подкрепете хората, които милеят за България с бюлетина 28!“, призова още Кристиан Вигенин и изрази надежда в следващия парламент председател да бъде инж. Петър Кънев като личност с безспорен авторитет.

Водачът на бургаската листа използва присъствието си на сцената за да похвали стойностните личности, които се кандидатират за народни представители от „БСП – Обединена левица“ за 2-ри МИР.

Финал на събитието поставиха д-р Ферфериев и G.P. Band. А в ролята на водещ влезе режисьорът Тодор Петров.

Петролът не поскъпва заради забавянето на икономиката

автор:Дума

visibility 1313

/ брой: 189

Ски курортите вдигнаха цените на картите

автор:Дума

visibility 1086

/ брой: 189

Франция увеличава данъците на богатите

автор:Дума

visibility 1282

/ брой: 189

Хърватски войници няма да участват в конфликти

автор:Дума

visibility 1272

/ брой: 189

Доминикана масово депортира мигранти

автор:Дума

visibility 1266

/ брой: 189

Черна ирония

автор:Александър Симов

visibility 2562

/ брой: 189

Свинщина

автор:Мая Йовановска

visibility 3310

/ брой: 189

За икономиката

автор:Дума

visibility 2568

/ брой: 189

“БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА” има решенията за БЪЛГАРИЯ

автор:Дума

visibility 1338

/ брой: 189

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ