09 Октомври 2024сряда17:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Бургас: На разпада противопоставяме силата на нашето единение

автор:Дума

visibility 385

Кандидати за народни представители от листата на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ за 2- ри МИР-Бургас проведоха среща-разговор с членовете на пенсионерския клуб на Пристанище – Бургас. Тодор Байчев, втори в листата, Явор Костов, който е на пето място и инж. Паруш Парушев, заемащ единадесета позиция, говориха пред присъстващите за основните приоритети в предизборната платформа на коалицията. Те бяха придружени от инж. Живко Господинов, общински председател на социалистите в морския град.

Възрастните хора споделиха какви са техните притсенения и кои според тях са най-неотложните проблеми, на които е нужно да се търси решение. Стоя Янчева, председател на пенсионерския клуб, благодари на кандидатите за депутати за изразената загриженост по отношение дейността на клуба и заяви, че и занапред ще разчита на подкрепа.

В своите изказвания представителите на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ декларираха, че българската левица, осъзнала съществуващите опасности, застава единна и с отговорност пред държавата, за да зададе вярната посока.

„На разпада противопоставяме силата на нашето единение“, бяха категорични кандидатите за народни представители.

„За пръв път от много години насам една силна лява коалиция се ангажира да представи и защити пред гражданите силна лява програма, която да ни разграничи категорично от наложения погрешен модел на развитие на България“, заявиха още те.

По време на посещението Байчев, Костов, Парушев и Господинов имаха възможност да разгледат подредената в една от залите на клуба етнографска изложба.

Урсула фон дер Лайен на съд за измама с ваксини

автор:Дума

visibility 765

/ брой: 192

Протестиращи в Тирана искат служебен кабинет

автор:Дума

visibility 715

/ брой: 192

Влизаме в сухопътен Шенген?

автор:Дума

visibility 716

/ брой: 192

Палестина преговаря за двамата ни заложници

автор:Юри Михалков

visibility 724

/ брой: 192

Реалност или химера

автор:Евгени Гаврилов

visibility 799

/ брой: 192

Бедните плащат повече за въглеродни емисии

автор:Дума

visibility 731

/ брой: 192

Най-голямата ми радост е да помагам на хората

автор:Юлия Кулинска

visibility 758

/ брой: 192

БЪЛГАРИЯ или Пеевски?

visibility 763

/ брой: 192

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ