09 Юли 2024вторник20:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Хроника от бъдещето

/ брой: 224

автор:Лозан Такев

visibility 1112

1451-ви ден на протестите в столицата. Поредни акции на контрапротестиращи и на движение "София без блокади"... Децата сами бутат бебешките си колички от първите протести, на които бяха с майките и бащите, надуват балони, веят знаменца... Прегракнали, умните и интелигентните още викат "Оставка". Все едно на кого, щом не е от ГЕРБ или Реформаторския блок...
ЦСКА и "Левски" са изпаднали от "А" футболна група, а феновете им вече викат за Пламен Орешарски. Той единствен не пада, продължава да управлява и дава отчети на всеки сто дни. Но никой не ги чува... Защото има гласност, но няма чуваемост от първия му ден.
Мая Манолова вече е готова с Изборния кодекс и е все така елегантна в облеклото си, но защо ли у нас по дрехите не посрещат...
Бойко Борисов продължава да пуска автобуси на ГЕРБ за протестите и говори, че този кабинет ще падне с трясък някой ден. И той ще влезе в правителството и чак тогава ще се ожени. Шменти капели и вувузели - това е българският преход, който се вози в автобус "Случаен превоз".
Меглена Кунева пак е против всички. И най-вече срещу себе си. Йоло Денев иска оставката на Росен Плевнелиев и е готов да му поеме офшорките. Заедно със Сидеров...
Група от контрапротеста начело с Мишо Шамара удря плесница на президента, иска нова кръгла маса, диалог и нов обществен договор. Волен също иска нова маса - по-голяма, за да скрие под нея физиономията си и неплатените си данъци.
Данчо Караджов още се чуди на коя страна да застане. Никой не му подава верен сигнал. Цветлин Йовчев обяснява нови провокации и как МВР ще ги предотврати, защото знае кой ги организира...
Вече има нови политически партии: "България без цензура", "Българи без ценз", "Аман заман", "Алъш вериш", "Яваш яваш","Кьорфишек". А БАСТА вече се е разцепила на "Хватит", "Писна ми" и "Ъм сега накъде?" По екраните върви "БСП-3".
София е изпаднала от класацията на "Економист" като място за щастливо живеене и вече е след Кайро, Дамаск, Триполи, Найроби. У нас продължават сериалите за сомалийските бандити и освен във Варна, снимките вървят в Бургас, Перник, София, Пловдив.
"Атака" се саморазправя с телевизия "Скат". Едвин Сугарев гладува за пореден път, сега вече за рекордите на Гинес...
Социалисти от СОС искат референдум за концесията на "Софийска вода", а столичани продължават да пият по една студена вода и да я плащат на концесионера четворно по-скъпо.
Мишо Шамара пуска ново парче по песента на Мишо Белчев - "Не всичко е пари, приятелю! Виж българските пенсии!"

Връщат ни ресто само в евро

автор:Дума

visibility 513

/ брой: 128

Губим 845 млн. лв. заради Шенген

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 128

6-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" отново заработи

автор:Дума

visibility 372

/ брой: 128

Левицата спечели изборите във Франция

автор:Дума

visibility 399

/ брой: 128

Орбан и Си Цзинпин искат мир в Украйна

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 128

Индийският премиер пристигна в Москва

автор:Дума

visibility 368

/ брой: 128

Атина забрани шествие в защита на семейството

автор:Дума

visibility 410

/ брой: 128

Порочен кръг

автор:Валентин Георгиев

visibility 395

/ брой: 128

Неудобни въпроси

автор:Симеон Николов

visibility 445

/ брой: 128

За сянката и дунапрена

visibility 346

/ брой: 128

Какво се обърка с аптеките?

visibility 386

/ брой: 128

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ