10 Юли 2024сряда10:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ослепяхте ли, Борисов?

/ брой: 158

автор:Дума

visibility 783

Не ме интересува кой е съдията, който не е регистрирал филиала на турската партия ДОСТ, нито имам право да обсъждам решението на съда. Той е постъпил според българските закони. Показал се е като истински българин. Виж, Лютви Местан протестира и е недоволен. Защо бе, г-н Местан? Вие знаете всичко и въпреки това проявявате наглост. Изглежда трябва по-често да ви напомняме вашите действия от момента на разобличението ви от Ахмед Доган, а и някои ваши действия от по-ранни времена. Вие знаехте какво би ви очаквало в една нормална страна за предателствата ви. Много рано вашите дружки започнаха да заплашват България и да се държат наистина като предатели и да продължат да се преструват на това, което не са. Самата конференция беше с основен състав от турски граждани, които говореха слабо или никак български език. Защо през цялото време се движехте с турския посланик? Не ми разказвайте вицове за това, че ДОСТ значела приятел. Достлук с ДОСТ - йок.
Българите имат много народни поговорки. "Не е луд този, който изяжда баницата, а този, който му я дава" и "Намерил село без кучета и си върши магариите". За вашия случай има още поговорки от народното творчество, но и тези са достатъчни. Аз питам Основния предател на българските интереси Роско защо не си застане на мястото, на което го е поставил българският народ, за да защитава неговите интереси? Питам Бойко Борисов: "Защо турският посланик стои още тук и не е обявен за "персона нон грата"? Защо Местан и компания не са в затвора и не е повдигнато обвинение за тяхното "ачик" предателство, а стоят в Народното събрание. Защо им се разрешава да обикалят районите и да създават ядки и клетки, което си е чиста форма на диверсия срещу националната сигурност на държавата? Защо? Защо и пак защо, г-н Борисов, си затваряте очите срещу турската инвазия? Ще вземете ли най-после тези мерки, които Конституцията и законите в Република България ви задължават? Един ден ще трябва да отговаряте пред народа. Няма да ви се размине.

Христо Сотиров, българин

 

Връщат ни ресто само в евро

автор:Дума

visibility 513

/ брой: 128

Губим 845 млн. лв. заради Шенген

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 128

6-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" отново заработи

автор:Дума

visibility 372

/ брой: 128

Левицата спечели изборите във Франция

автор:Дума

visibility 399

/ брой: 128

Орбан и Си Цзинпин искат мир в Украйна

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 128

Индийският премиер пристигна в Москва

автор:Дума

visibility 368

/ брой: 128

Атина забрани шествие в защита на семейството

автор:Дума

visibility 410

/ брой: 128

Порочен кръг

автор:Валентин Георгиев

visibility 395

/ брой: 128

Неудобни въпроси

автор:Симеон Николов

visibility 445

/ брой: 128

За сянката и дунапрена

visibility 346

/ брой: 128

Какво се обърка с аптеките?

visibility 386

/ брой: 128

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ