09 Септември 2024понеделник14:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Масив атак" искат минерална вода, лед и бурканче мед до сцената

/ брой: 158

автор:Дума

visibility 1647

"Масив атак" пристигат в София в сряда - деня преди дългоочаквания им уникален спектакъл в зала "Фестивална" на 15 юли. Изборът на място за отдих на звездите е в луксозен столичен хотел в непосредствена близост до залата, научи ДУМА от Богдана Денчева. Макар в петък (16 юли) да имат участие в Скопие, Робърт дел Ная, Грант Маршал и виртуозните им колеги музиканти ще нощуват след концерта и ще отпътуват на следващия ден. "Масив атак" не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинари. В менюто им трябва да присъстват ястия от южноамерикански, европейски и средиземноморски тип. Любопитни са кетъринг изкушенията, с които артистите ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на залата. Това са пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и - особено важно - местни национални и регионални вестници. Има изискване гримьорните да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно. В списъка на питиетата присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин "Bombay Sаpphire", бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско "Bollinger" и богат асортимент светли и тъмни бири. По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и... бурканче мед.
 

Всеки четвърти българин живее на студено

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 171

Сметките за ток стават електронни

автор:Дума

visibility 239

/ брой: 171

С 1,97 млрд. лв. повече са събраните данъци

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 171

Пети сме в ЕС по качествени плажове

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 171

Мицотакис обеща по-социални политики

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 171

Хиляди на протест срещу политиката на Макрон

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 171

Възможен е нов атентат в Словакия

автор:Дума

visibility 230

/ брой: 171

Накратко

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 171

В дълг пред Девети септември

автор:Боян Бойчев

visibility 249

/ брой: 171

Вози се на кола

автор:Барбара Пейчинова

visibility 356

/ брой: 171

Ядреният терорист НАТО

автор:Юри Михалков

visibility 260

/ брой: 171

БСП обедини лявото

автор:Юлия Кулинска

visibility 264

/ брой: 171

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ