10 Юли 2024сряда14:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бербатов обвини БФС в машинации

Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва, твърди кандидатът за шеф на футбола

/ брой: 7

автор:Дума

visibility 1440

Димитър Бербатов обвини БФС в машинации. Кандидатът за шеф на футбола твърди, че Боби Михайлов и подопечните му работят, за да остане настоящото ръководство в "Бояна". Голмайсторът на Висшата лига за 2011 г. направи разкритията след двата поредни отказа на Търговския регистър да впише покана за извънредния конгрес, насрочен за 15 март. Основната причина е, че Михаил Касабов не е вписан като председател. Така, ако има избори и Михайлов ги загуби, ще обжалва няколко години и ще продължи да управлява.
"Напълно нормално е Касабов да бъде вписан като и.д. президент до провеждането на конгрес. Призовавам го да го направи, той има пълното право, както и Търговският регистър, който вече няколко пъти отказа да впише поканата за конгреса, да поиска вписването на Касабов, защото поканата не може да бъде вписана, докато това не се случи", каза Бербатов пред бТВ.
"Трябва Касабов да ръководи БФС, не знам дали Михайлов е горе (в Бояна - б.р.). Ако е там всеки ден, това е противозаконно и противоуставно. Аз не съм там, но той сигурно е там, даже съм сигурен. Той се подиграва на Касабов и му казва: "Ти си стои там и подписвай документи, аз ще управлявам", добави Бербатов.
Според него настоящото ръководство нарочно използва подобни ходове и се надява "нещата просто да се разминат, а хората да спрат да се занимават".
Благоевградчанинът коментира и слуховете за конфликт със Стилиян Петров, който е в екипа му.
"Това са интриги, които се опитват да вкарат между хора, които са приятели от дълго време. Когато няма други прийоми, се опитваш по най-долния и нечестен начин да вкараш интриги. Хора, които пускате такива елементарни шеги, слухове, така няма да стане, да си знаете", допълни Митко.

Само 35 души остават в ТЕЦ "Марица Изток 3"

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 129

Правителството продаде ДЦК за още 200 млн. лв.

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 129

Икономиката в България ще нарасне с 2,3% през 2024 г.

автор:Дума

visibility 228

/ брой: 129

Денонсиране на договора с България

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 129

Европа е притеснена от визитите на Орбан

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 129

ЕС замразява процеса по присъединяване на Грузия

автор:Дума

visibility 210

/ брой: 129

НАТО отбелязва 75 години от създаването си

автор:Дума

visibility 194

/ брой: 129

Политика на писмата

автор:Александър Симов

visibility 166

/ брой: 129

За секретната "индикативност"

visibility 205

/ брой: 129

Отвратителна вакханалия

visibility 175

/ брой: 129

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ