14 Октомври 2024понеделник16:27 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Оперират Карлос Насар

/ брой: 195

автор:Дума

visibility 218

Карлос Насар ще се подложи на операция. Вече доста време олимпийският шампион във вдигането на тежести се подготвя с болки в дясното рамо, които налагат хирургическата интервенция. Тя ще се извърши след Световното първенство в Манама, Бахрейн (6 -15 декември). Дотогава Насар ще се готви с непрестанните болки.
"В супер кондиция съм. Имам леки проблеми с рамото, което ще бъде оперирано. Смятам, че ще се справя със Световното. Колкото ми потрябва, толкова бих вдигнал. От колкото и световни рекорди да се нуждая, толкова ще направя. Ще направя всичко възможно да има българско участие на Световното. Категориите ще са същите и ще бъдат променени след първенството", обяви пред БНТ 20-годишният Насар.
"Надявам се скоро да свърши сагата с федерацията и тези проблеми да ми се махнат от главата. Дано започнем нормална работа. Обичаме спорта и ще се борим докрай, за да продължим поколението на този спорт. Проблемите не ме разсейват. Смятам, че Антон Коджабашев не е лош човек. Може би взима поредица от грешни решения. Надявам се сега да вземе правилното", допълни единственият български спортист, който в момента е актуален световен рекордьор.

Цената на чушките - нагоре с 10% само за седмица

автор:Дума

visibility 133

/ брой: 195

Засякоха опасна маска за Хелоуин

автор:Дума

visibility 124

/ брой: 195

Обсъжда се "Сименс" да осигури турбините за 7-и блок на АЕЦ

автор:Дума

visibility 124

/ брой: 195

Само един кандидат иска да модернизира билетната система на БДЖ

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 195

Мицкоски: Със София няма да сравнявам баби и жаби

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 195

Недостиг на работна сила в Гърция

автор:Дума

visibility 120

/ брой: 195

Полша временно спира даването на убежище

автор:Дума

visibility 117

/ брой: 195

Накратко

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 195

Черната дупка на ББ

автор:Александър Симов

visibility 119

/ брой: 195

Уникален ритуал, насочен към бъдещето

автор:Дума

visibility 139

/ брой: 195

Всички посочват проблемите, ние даваме решенията

автор:Юлия Кулинска

visibility 118

/ брой: 195

100 решения за България

автор:Дума

visibility 118

/ брой: 195

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ