14 Юли 2024неделя17:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Някоко думи

И сами си знаем

/ брой: 24

автор:Павлета Давидова

visibility 952

Поредна класация запокити страната ни на незавидна позиция - този път демокрацията ни е определена като дефектна. Има ли нужда да ни го казват? Нима сами не виждаме колко уродлива форма е придобило така нареченото демократично управление на България? И сами си знаем, че вървим към автокрация и диктатура. Онзи с джипа прави каквото и когато си реши. Ако е в добро настроение - размята едни милиони. Ако е в лошо - или се крие, или беснее и обвинява лошите комунисти, дори и за неща, които те и да са искали няма как да са направили.

Онзи с джипа иска да си траем. Иска да си затваряме очите, когато заради некомпетентността на хората му милиони левове пропадат в дупка на асфалта или през стиропорче на блока.

Онзи се опитва да закрие демокрацията. Тя му пречи. Онзи не уважава институциите, той се интересува само от себе си и концетрацията на цялата власт в ръцете му. Онзи мечтае да доразвие член 1, мечтае да поръчва, изгаря и съди опозицията. Всъщност, той не иска опозиция.

Единственото хубаво на това, че цял свят ни се смее, е, че Онзи все още пази някакво поведение за пред чужденците. Не би трябвало да ни пука какво казват за нас другите, важното е да се борим и пазим демокрацията си...

Преди Онзи да се опита съвсем да я закрие. 

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1563

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1472

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1755

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1579

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1774

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1794

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1627

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1631

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ