19 Юни 2024сряда22:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Социално инженерство

/ брой: 113

ПП-ДБ-СС подкрепи "София Прайд" с мотива "всички семейства са ценни".  
Това, което не може да разбере тази партийна секта, е поставянето на равенство между семейство, семейни ценности и "предпочитания за правене на секс". Не прави разлика между семейни партньори и сексуални партньори.
Никой няма нищо против разбиранията, желанията и самоопределянето на когото и да е било. Семейните двойки не раздуват на всички наоколо кой какви пози харесва, как се наричат взаимно, кога, дали и какви камшици ползва, нито изискват това да е обществен проблем, нито се представят като жертва на дискриминации, защото никой не иска да слуша за екзотичните им предпочитания.
Парадите трябва да са частни партита, а не обществени дейности. Някоя група от хора може да реши, че иска да са "групово" семейство от 8 човека, примерно 5 мъже и 3 жени и да организират оргии. Но това мен не ме засяга. Нито пък ме интересува. В днешно време всеки е свободен да прави каквото си поиска, стига да няма претенции за "дискриминация" от останалите, щото не ни интересува частния им живот, и не смятаме, че това е политически проблем. И да прави паради, т.е. да парадира със сексуалността си и да прокарва с тях несъзнателно политики и разделение.
Но превръщането на "сексуалните предпочитания и определения" в политически кич е очевадно част от социално инженерство с цел политически сблъсък, и този сблъсък не е организиран от нормалните хора, които спонтанно правят семейни походи в отговор. Това инженерство видимо се финансира от корпоративните среди и не е естествено движение.
Всеки нормален човек би защитил правото на самоопределяне на дадено малцинство, би защитил юридическите му права и би го защитил при нападение. Но е редно в отговор другият да уважава същите неща, а не да му се качва на главата и да парадира с тях.  
Но и това ще отмине. Биологията и природната селекция си знаят работата и без да говорим.

Фейсбук

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ