08 Октомври 2024вторник17:58 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

„БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ във Велико Търново с оригинален предизборен плакат

На него е съзвездие от знакови личности, които подкрепят водача на листата Мариана Бояджиева

автор:Дума

visibility 288

„БСП- Обединена Левица“ разпечата нестандартен плакат за предизборната кампания в област Велико Търново. Освен  традиционните плакати с листата и лика на водача, по таблата ще бъдат разлепяни и такива с обща снимка, на която освен кандидатите за народни представители, присъстват и знакови личности. По този начин всички те изразяват подкрепа за водача Мариана Бояджиева и водената от нея листа с номер 28.

Снимката е правена знаково пред паметника на Димитър Благоев и Никола Габровски, който е символ и на първата социалистическа сбирка в България.

На нея присъстват: кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов, кметът на Община Полски Тръмбеш Георги Чакъров, кметът на Община Сухиндол инж. Пламен Чернев, председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Огнян Стоянов, председателят на Общинския съвет в Сухиндол Борислав Вълев, зам.-кметът на Община Лясковец Емилия Жилиева, зам.-кметът на Павликени Анастасия Вачева, зам.-председателят на Общинския съвет в Полски Тръмбеш Иван Петров, дългогодишният кмет на Елена Сашо Топалов, доскорошният народен представител Валентина Димова, бившият областен управител инж. Георги Рачев, известният треньор по борба в Златарица Валентин Попов, журналистът и общински съветник Михаил Михалев, общинският съветник в Свищов София Вергилова- Георгиева, общинският съветник в Елена Даниел Василев, областният координатор на Отечествения съюз Станка Палазова, президентът на хандбалният клуб „Етър 64“ Атанас Атанасов, почетният председател на Градски ученически парламент Красин Каракоцев, областният председател на Нов съюз на пенсионерите Радка Маркова, както и областният координатор на „Левицата“ Красимир Радов.

Всички те застават твърдо зад листата на „БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“.

"Топлофикация София" е единствената губеща топлофикация в света

автор:Дума

visibility 744

/ брой: 191

Властта спешно отпусна пари за земеделци и животновъди

автор:Дума

visibility 803

/ брой: 191

У нас можело да се съхранява отработеното ядрено гориво до 2032 г.

автор:Дума

visibility 694

/ брой: 191

Българите най-често изолират дома си, за да пестят ток

автор:Дума

visibility 755

/ брой: 191

Салвини обвини ЕК в "екотероризъм"

автор:Дума

visibility 724

/ брой: 191

Социалистите в Гърция избират нов лидер

автор:Дума

visibility 698

/ брой: 191

"Хизбула": Няма място за Израел в региона

автор:Дума

visibility 798

/ брой: 191

Накратко

автор:Дума

visibility 1009

/ брой: 191

Кървава годишнина

автор:Юри Михалков

visibility 726

/ брой: 191

Контрол

автор:Барбара Пейчинова

visibility 898

/ брой: 191

50 нюанса тъпо

visibility 718

/ брой: 191

Млада вълна срещу обичайните заподозрени в 23 МИР

автор:Дума

visibility 797

/ брой: 191

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ