14 Юли 2024неделя08:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Това е краят на държавността

/ брой: 138

автор:Степан Поляков

visibility 548

Степан Поляков


Това е фактическият край на България. Държавата.

Аз съм вледенен. От вчера - в горещниците, уж. Струва ми се, че днес се лишихме от последните останки на Държавност. Те се напукаха като стъкло на, уцелен с паве, влак. 

От денонощие всички силови институции са впрегнати да обгрижват непомерната суета и надменност на управляващите. На патрициите. Толкова високомерни, че са същите като онези в Рим, които след содомийски акт с коня си, го правят сенатор. Бойко беше решил да прави президент от магарето си, по собствените му думи. ДАНС, Прокуратурата, МВР се занимават с някаква тъпа заплаха по Фейсбук срещу силовия, също така, военен министър. Малоумна заплаха, наистина. Външно излиза със специална, силно гневна, декларация срещу... карикатура. Карикатура отвъд добрия вкус, разбира се, но карикатура. Обаче главният образ там е евроатлантическият мандарин Паси. Цяло Външно министерство, пърха, трепти по въпроса. 

В същото време цинично, не, по-скоро, пъзливо не забелязва, че са се върнали времената на Испанската гражданска война. И наши сънародници са вкарвани в списъци за, дявол го взел, ликвидиране! Чувате ли, ликвидиране! От нашите съюзници, украинското правителство. Вкарвани са за отстрел заради Слово. Това е къща без покрив. Няма нищо общо между управляващите и нас. Те се запасяват с рула служебна тоалетна хартия, другите умират от глад. Украинските ни съюзници слагат в списъци за разстрел наши колеги, приятели... Но най-важно - сънародници. И никой не реагира. Това наистина е краят на Държавността. В едни по-прилични времена нашето Външно щеше да реагира и срещу убийствата на други хора, не само българи. Но то пък е заето да се сражава с... карикатури. 

Бог да прости! България.

Записахте се в историята, обаче, подлеци!

фейсбук

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1179

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1098

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1276

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1142

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1273

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1282

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1173

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1189

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ