16 Август 2024петък11:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Позиция на БСП: Народното събрание доказа, че обединени можем да работим за хората

автор:Дума

visibility 2334

50-ото Народно събрание е на път да отиде в историята, но успя да докаже, че обединени политическите сили могат да работят за интересите на хората.

Заедно, различните политически партии, успяхме да спечелим една важна битка – за българските деца. Преди ден с огромно мнозинство бяха приети промени в Закона за предучилищното и училищното образование, предложени от "Възраждане". С огромно, почти Конституционно мнозинство, забранихме пропагандата, популяризирането и подстрекаването на идеи или възгледи, свързани с нетрадиционната сексуална ориентация или определяне на полова идентичност, различна от биологичната.

Така успяхме да доведем до успех една дълга битка, която поведе БСП – срещу развращаването на подрастващите и налагането на чужди за нашето общество виждания.

Българската социалистическа партия първа видя опасността и дори поиска провеждането на референдум срещу джендър пропагандата в българските училища.

Българските социалисти реагират остро на всеки опит за такава. При последния подобен случай народният представител Иван Петков веднага постави въпроса пред служебния министър на образованието Галин Цоков. Отговорът на питането му се очаква утре.

Ние заставаме твърдо зад традиционните български и християнски ценности, които подкрепят мнозинството български граждани. Ще продължим битката за българските деца и вярваме, че ще имаме все повече съмишленици.

Радев подписа закона против гей пропагандата

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Арестуваха управителката на опожарения хоспис в Банкя

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Столичани скочиха срещу новия сайт на ЦГМ

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Доган по документи се разделя с ТЕЦ "Варна"

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Производствените цени в селското стопанство спадат

автор:Дума

visibility 2

/ брой: 156

Украйна може да се откаже от ядрени ни реактори

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Съединените щати не са световен полицай

автор:Дума

visibility 2

/ брой: 156

Жалба в Гърция за пожара до границата

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Нови версии за атаките срещу "Северен поток"

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 156

Накратко

автор:Дума

visibility 2

/ брой: 156

Ни чул, ни видял

автор:Аида Паникян

visibility 1

/ брой: 156

Политически цайтнот

visibility 1

/ брой: 156

Пропадането на Източна Европа

автор:Боян Дуранкев

visibility 2

/ брой: 156

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ