06 Октомври 2024неделя19:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дари диагноза живот

20-годишно момче има нужда от средства в борбата с агресивен рак

автор:Дума

visibility 1011

Младо момче от Пловдив се бори с коварно заболяване и има нужда от подкрепа. 20-годишният Костадин се бори с агресивен рак - Сарком на Юинг.

Публикуваме пълния текст с молбата на семейството му:

„Костадин Бозуков има нужда от средства, за да продължи да се бори и живее. Получава зловещата диагноза едва навършил 20 години. Почти година се бори за живот. Година изпълнена с много болка, изолация, без приятели. Година, в която имаше само борба, борба за живот. Премина през 12 курса химиотерапия, много лъчетерапии. Благодарение на Вас стигнахме дотук. Единственият шанс да продължи успешно лечението, беше изключително сложна, скъпоструваща операция. Операция, за която обаче не му даваха гаранции - дали ще може да ходи отново, дали ще я издържи, дали ще може да живее, обаче тя е единственият му шанс. Коце, успява да издържи операцията /15 часа/, но малко след приключването и получава белодробна емболия и сърцето му спира. Но Чудото и Волята за живот на Коце надделяват и сърцето отново започва да бие. Благодарение на прекрасния екип, силата на Коце и  Господ той има шанс да живее . Коце е интубиран в интензивно отделение, като се стабилизира с всеки изминал ден. Сумите за лечение в интензивно отделение, обаче са непосилни - 1500 евро на ден. Все още нямаме крайна сума, защото всичко зависи от това как ще реагира Коце на лечението. Назначена е и физиотерапия. Сметките са празни, и сега имаме нужда от средства за един Живот. Затова с целите си сърца ви молим: Подкрепете Коце! Нека Дарим Диагноза Живот!“

 За допълнителна информация може да посетите facebook страницата „Заедно за Коце в борбата му с рака“.

 Подкрепете Костадин с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

 

https://pavelandreev.bg/campaign/pomognete-kostadin-se-bori-s-ryad%D0%B0k-agresiven-rak

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG70BUIN95611000708188

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

 

банкова сметка

Централна Кооперативна Банка

IBAN: BG68CECB97901033096101

Титуляр: Мария Бозукова (майка)

 

дарителска сметка

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000030654749

BIC: STSABGSF

Титуляр: Костадин Стефанов Бозуков

 

Revolut 0899495808

Титуляр : Мария Бозукова

 

 

 

Петролът не поскъпва заради забавянето на икономиката

автор:Дума

visibility 2521

/ брой: 189

Ски курортите вдигнаха цените на картите

автор:Дума

visibility 1915

/ брой: 189

Франция увеличава данъците на богатите

автор:Дума

visibility 2347

/ брой: 189

Хърватски войници няма да участват в конфликти

автор:Дума

visibility 2348

/ брой: 189

Доминикана масово депортира мигранти

автор:Дума

visibility 2360

/ брой: 189

Черна ирония

автор:Александър Симов

visibility 3992

/ брой: 189

Свинщина

автор:Мая Йовановска

visibility 5005

/ брой: 189

За икономиката

автор:Дума

visibility 4012

/ брой: 189

“БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА” има решенията за БЪЛГАРИЯ

автор:Дума

visibility 2419

/ брой: 189

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ