06 Април 2020понеделник14:41 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Българският крах

/ брой: 231

автор:Валентин Георгиев

visibility 1016

  • Съвместната българо-македонска комисия, която трябваше да изчисти исторически и образователни въпроси между двете страни, прекъсва работата си за 6 месеца, поради липса на какъвто и да е напредък. Провалът бе напълно очакван и осветли предателството на българските власти, които зад паравана й се опитаха да заглушат общественото недоволство и възмущение от това, което вършат месеци наред. Отказът от идентичност, отстъплението от историята ни, които бяха прокарани от Бойко Борисов и патриотите, за да се угоди на американския план за Балканите, с нищо не промени отношението на Скопие. Неговите претенции продължават агресивно да растат. Вече се оспорва дори уж постигнатия компромис за Гоце и за цар Самуил като български владетел. 
  • Впрочем, отказът на ЕС да започне преговори за членството на Северна Македония няма нищо общо с яловите заплахи на София за вето и с лафовете, че то едва ли не ще зависи от нея. Както няма да зависи и предстоящият прием на страната в НАТО, въпреки антибългарското й поведение. Точно обратното - това ще даде импулс на Скопие да предявява още и още претенции, а България ще трябва да се съобразява с "новите балкански реалности", налагани отвъд Океана. Утре евроатлантическата политкоректност ще наложи и използването на "македонски език" като работен в структурите на ЕС, а България ще "духа супата". И току виж някой ден се появят и териториални претенции към Пиринския ни край. Няма как да бъде другояче, след като страната ни е само един лакей, изпълнител на решения, наложени отвън. 
  • Инак, всеки може да се запознае с гръцко-македонския договор и да го сравни с нашия. Разликата е в нивото на политиците, които са ги съставили - първият е в интерес на Атина, вторият - в интерес на Скопие. Продажници сме имали и преди, но като сегашните, превърнали историята ни в обект на измислени в лъжа преговори - никога. 

Компенсациите за евтиния газ се отлагат

автор:Дума

visibility 274

/ брой: 65

Работодателите искат ремонт на схемата 60/40

автор:Дума

visibility 135

/ брой: 65

Банките ще отсрочват кредити само на редовни платци

автор:Дума

visibility 171

/ брой: 65

Какви са вариантите за отсрочка на банкови кредити

автор:Дума

visibility 270

Първи спад на новите случаи в Ню Йорк

автор:Дума

visibility 131

Борис Джонсън постъпи в болница

автор:Дума

visibility 270

Георги Гьоков: Заради бълхата изгорихме юргана

автор:Аида Паникян

visibility 754

/ брой: 65

Българите в Англия се опасяват от криза

автор:Галя Кларк

visibility 308

/ брой: 65

"Питайте Пирински, например"

автор:Дума

visibility 344

/ брой: 65

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ