09 Април 2020четвъртък10:22 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

АПИ търси началник на тол системата с 510 лв. заплата

/ брой: 8

автор:Дума

visibility 860

АПИ търси да назначи началник на отдел "Управление на информационна система и инфраструктура" в националното тол управление със стартова заплата 510 лв. Kандидатите трябва да са със степен "магистър" в сферата на информационните технологии, с не по-малко от 4-годишен стаж или минимален професионален ранг. Позицията е обявена за София, където заплатите в ИТ сектора дори на най-ниско ниво започват от 2000 лв. месечно. А работата във въпросния отдел на държавната агенция е в пъти по-отговорна.

Обявата е публикувана в един от сайтовете за намиране на работна ръка на 28 декември м.г. В описанието е записано, че перфектният кандидат трябва да има добри познания по Linux, Windows, SQL, MS Office и др. Той трябва да е добре запознат и с десетки нормативни актове. 

Длъжността на новия началник ще е да "управлява и координира дейностите по техническа експлоатация и дейностите по поддръжката, свързани с целия софтуер и хардуер на Електронната система за събиране на таксите за е-винетките". Това е сериозен набор от познания, които правят обявеното възнаграждение, меко казано, смешно, коментират хора от бранша.

Обявата е валидна 10 дни след публикацията. Това значи, че тя реално вече е изтекла, но въпреки това продължава да стои в най-големия сайт за обяви за работа, както и на официалния сайт на агенцията. Може би е време държавните агенции в страната да вземат пример от частния сектор при назначаването на нови кадри на важни длъжности, коментират експерти.

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 68

Трезорите предлагат кредитна ваканция до 6 месеца

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 68

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 600

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 185

/ брой: 68

Датата

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ