13 Юли 2025неделя16:25 ч.

Снимка БТА

Алберт Попов стартира с 10-о място

/ брой: 224

автор:Дума

visibility 995

Алберт Попов стартира с 10-о място в Световната купа по ски. Българският представител в елита на "белия керван" се нареди сред най-добрите в слалома в Гургъл, Австрия.
Попов даде 12-о време в първия манш (54,83 сек.), а с 54,00 сек. във втората част на старта финишира в десетката с общо време 1:48:83 мин. Българинът заслужи 26 т.
Състезанието, което е първо за сезона, мина под доминация на домакините, които окупираха подиума. За първи път в историята на дисциплината трима австрийци завършват в челната тройка на родна земя. Победи Мануел Фелер (1:47:23 мин.), а след него се наредиха Марко Шварц (1:47:46) и Михаел Мат (1:48:28).
Стартът приключи по скандален начин. Преди да се пуснат последните петима, протестиращ прекъсна сесията за 10 мин. Той разпръсна оранжев прах на финала на трасето, протестирайки срещу климатичните промени.
Това не се понрави на Хенрик Кристоферсен, който потърси саморазправа с протестиращия. Наложи се намесата на полиция, за да бъде удържана норвежката звезда.

Засилват контрола върху ЕРП-та

автор:Дума

visibility 6031

/ брой: 126

Нови правила при "Гражданска отговорност"

автор:Дума

visibility 4096

/ брой: 126

Горски служители блокираха пътя при Кресна

автор:Дума

visibility 4707

/ брой: 126

Еврокомисията оцеля

автор:Дума

visibility 5601

/ брой: 126

Мащабни горски пожари на Балканите

автор:Дума

visibility 4125

/ брой: 126

САЩ изпратиха оръжия за Украйна

автор:Дума

visibility 4173

/ брой: 126

Тупик

visibility 5730

/ брой: 126

Измамите предстоят

visibility 5002

/ брой: 126

Европестене от разум

автор:Юри Михалков

visibility 5910

/ брой: 126

Копнеж по нови неща

visibility 5795

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ