22 Март 2019петък23:17 ч.

Лев Инс" стана спонсор на Левски

Феновете ще гласуват кои футболисти да взимат премии

/ брой: 170

автор:Мариан Владимиров

visibility 1516

Левски получи финансов допинг 2 дни преди поредното "вечно дерби" с ЦСКА. Вековният клуб подписа договор с нов генерален спонсор. Застрахователната компания "Лев Инс" ще помага финансово на "сините", но само до края на 2014 г. След това ще се преценява дали контрактът ще бъде удължен. Логото на генералния спонсор ще бъде на екипите на "сините", с които те ще играят в дербито с ЦСКА в неделя. Двубоят е от 20.00 ч. и ще бъде предаван по ТВ7.
Младите играчи Божидар Краев, Илия Димитров и Галин Гашев позираха с фланелки с новото лого.
 "Договорът е до края на годината. В този период двете страни ще преценят резултатите от това сътрудничество. Най-логично е да се търси продължаване на партньорството. Колкото по-дълготрайно е сътрудничеството между две компании, толкова по-добре. Виждате с предишния генерален спонсор сме вече 18 години и продължаваме. Надявам се да има развитие и след края на договора за бъдещи контакти", заяви финансовият шеф на ПФК Левски Константин Баждеков.
Той отказа да обяви финансовите параметри по договора, но изтъкна, че е договорена твърда сума, която ще бъде превеждана всеки месец. Ще има и други суми за постигане на конкретни резултати. "Договорът е направен така, че да защитава интересите на двете компании. Това е стимулиращ ефект за постигане на по-добри резултати", допълни Баждеков.
 "Лев Инс" няма претенциите да се конкурира с "Газпром", Дойче Телеком и т.н. Не е търсен повод да дебютираме точно в мача с ЦСКА. Просто така се получи. Ние като компания няма да се месим в спортно-техническите неща на клуба. Ние искаме да помагаме за развитието на футбола и особено на младите таланти", обяви представител на "Лев Инс".
 Феновете на "сините" пък ще определят вече премиите на играчите, обяви Степан Хиндилян, който бе представител на Националния фен клуб при подписването на договора с "Лев Инс". „В последните години така се случи, че НКП на Левски се превърна в коректив и доказахме, че можем да помагаме. Приветстваме новия спонсор. Той предлага интересен модел на финансиране на отбора чрез допълнително стимулиране на играчите според тяхното представяне. Феновете издействахме правото си да определяме кои футболисти могат да получават стимули. Освен това всички фенове от НКП ще може да се възползват и от преференциални услуги от компанията”, каза Хиндилян.
Запознати със идеята на феновете уточниха, че след срещите с грандовете Литекс, Лудогорец и ЦСКА ще бъде пускана анкета във форумите и фейсбук. Там всеки "син" привърженик ще гласува кой е играл най-добре от тима. И тези, които бъдат отличени и избрани, ще получат допълнителен финансов бонус.

Сблъсъците в Сирия продължават

автор:Дума

visibility 14

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 913

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 305

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 337

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 176

/ брой: 56