26 Март 2019вторник13:17 ч.

Цветанов с 20-минутна предизборна реч в пленарната зала

/ брой: 184

автор:Ростислава Иванова

visibility 400

Зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на ПГ Цветан Цветанов използва дебата за рокадите в кабинета, за да произнесе от трибуната над 20-минутна предизборна реч, по-голямата част от която нямаше връзка с темата от дневния ред. Това обаче не доведе до санкции към него от страна на водещия пленарното заседание зам.-шеф на НС Емил Христов - от квотата на ГЕРБ. Цветанов хвърли всички усилия в опит да иронизира политическата стратегия на БСП "Визия за България" и обиколките из страната на депутатите от левицата.
Според него Визията на БСП щяла да съсипе страната, но не и да постигне икономически растеж, както ГЕРБ го били доказвали с всяко следващо правителство. Като примери за благоденствието, в което ни е вкарала партията на Борисов, Цветанов изреди обичайните хвалби: икономически растеж, намалена безработица, увеличени бюджетни заплати и т.н. Отнякъде изнесе и статистика как корупционният натиск при управлението на ГЕРБ бил намалял. Партийният заместник на Борисов не пропусна да се похвали и с европредседателството.
Причината за патоса на Цветанов накрая се оказаха гостуващите в парламента депутати от Бундестага, настанени на балкона. Той ги приветства и с гордост им посочи с ръце къде седят управляващите и къде - опозицията.


 

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 285

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 210

/ брой: 58

Докладът на Мълър: Няма сговор на Тръмп с Москва

автор:Дума

visibility 171

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 206

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 272

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 58