16 Януари 2019сряда17:35 ч.

Григорий Лепс пя на улицата заради пътуване до Лондон

/ брой: 113

автор:Дума

visibility 303

Григорий Лепс пя на улицата, като сложи до себе си отворен калъф за китара, а на стойката на микрофона закачи табелка с надпис "На дорогу в Лондон" ("За пътуване до Лондон"). По подобие на популярната британска група "Coldplay" легендарният руски музикант изнесе импровизиран лайв пърформанс в един от големите бизнес квартали в Москва. В делничен ден по обяд звездата, която ще гостува за първи път у нас на 3 ноември в "Арена Армеец", изненада хилядите работещи в комплекса, изпълнявайки няколко свои песни в акустична версия.
С това неочаквано представление Лепс събра за изключително кратко време огромна тълпа около себе си. Хората несъмнено са останали впечатлени и радостни от посещението на знаменития певец. Доказателство за това са и хилядите коментари и благодарности, отправени към певеца в социалните мрежи. Присъстващите на неформалния концерт на изпълнителя не пропуснаха да се похвалят и с много снимки и селфита с артиста.
Билети за концерта на Григорий Лепс у нас се продават на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, а също онлайн. ВИП пакети за събитието има на bileti365.com, уточниха от екипа на организатора на проявата Moko Solution.

Григорий Лепс - Рюмка водки на столе:
https://www.youtube.com/watch?v=42t-NCCbShQ 
Повече информация: https://www.facebook.com/events/2036398936374702/

Тереза Мей под обстрел от чужди и свои

автор:Дума

visibility 31

Памук поникна на Луната

автор:Дума

visibility 182

Крах за Мей, неизвестност за Лондон

автор:Дума

visibility 192

КАК КОПРИВЩИЦА СТАНА ГРАД-МУЗЕЙ

автор:Петра Ташева

visibility 218

/ брой: 10

Има ли шанс да излезем от батака в земеделието

автор:Въто Христов

visibility 305

/ брой: 10

Софийската централна баня заСПА в музея

автор:Деси Велева

visibility 157

/ брой: 10