16 Януари 2019сряда17:40 ч.

Шеф Виктор Ангелов е Господ в кухнята

Кулинарното състезание "Hell`s Kitchen" ще покаже невиждани страни в изкуството за приготвяне на храна

/ брой: 35

автор:Альона Нейкова

visibility 661

Шеф Виктор Ангелов се държи като Господ в най-голямото състезание за професионални готвачи, което зрителите на Нова тв ще гледат от 27 февруари в 21,00 ч. Прочутият кулинар вече 25 години се стреми да създава шедьоври в кухнята, затова еднолично ще взема всички важни решения в "Hell`s Kitchen" ("Кухнята на ада"). Самият той твърди, че за 30 сек. се е съгласил да стане лице на българското издание на формата. Предаването ще се излъчва във вторник, сряда и четвъртък, всяка седмица ще отпада по един от 18-те участници (9 жени и 9 мъже), докато не остане само победителят.
"Всички ще се състезават в реален действащ ресторант и ще мерят не само готварските си умения, но и силата на характерите, ще показват дали имат качествата да се справят с предизвикателствата", уточни програмният директор на Нова тв Антоний Мангов. И добави: "Hell`s Kitchen" се гледа в над 15 страни по света, а в САЩ върви неговия 17-и сезон. В България риалитито няма да е копи-пейст на оригиналния формат. Ще е с различна структура, като се запази духът на предаването."
"Голямата награда е договор в ресторанта на Виктор Ангелов и 100 хил. лв.", потвърди продуцентът Нико Тупарев от "Олд скул". Според него "Hell`s Kitchen" не е готварско шоу, а разкрива какво всъщност се случва в кухнята, защото малцина са наясно с този аспект от структурата на заведенията. За формата са кандидатствали много хора, които са работили в чужбина или все още търсят професионална реализация извън границите на България. Всички участници смятат, че са много добри в това, което правят, но предаването ще покаже дали тяхното самочувствие има реално покритие и ще успеят ли адекватно да отговорят на тежките кулинарни изпитания.
Ситуациите, които зрителите ще видят в "Hell`s Kitchen", са едно към едно с реалността в истински ресторант, призна шеф Ангелов. Въпреки че се държи като диктатор, той все пак дава възможност на подчинените си да изберат: дали да им крещи или да ги глобява. "Всички искат в края на месеца да си вземат цялата заплата", не криe кулинарят. Убеден е, че гостите му имат свещеното право да се съобразяват с неговите правила. Категоричен е, че сред мъжете има по-известни готвачи, но не казва, че са по-добри от жените. "Нека видим кой колко е склонен да се раздаде в кухнята на формата", сподели още лицето на новото състезание, което ще покаже невиждани страни в изкуството за сътворяване на храна.

Прочутият готвач вече четвърт век се стреми да създава от храната шедьоври
Снимка NOVA

Тереза Мей под обстрел от чужди и свои

автор:Дума

visibility 31

Памук поникна на Луната

автор:Дума

visibility 182

Крах за Мей, неизвестност за Лондон

автор:Дума

visibility 192

КАК КОПРИВЩИЦА СТАНА ГРАД-МУЗЕЙ

автор:Петра Ташева

visibility 218

/ брой: 10

Има ли шанс да излезем от батака в земеделието

автор:Въто Христов

visibility 305

/ брой: 10

Софийската централна баня заСПА в музея

автор:Деси Велева

visibility 157

/ брой: 10