18 Ноември 2018неделя00:33 ч.

За нищо не стават!

/ брой: 7

автор:Ростислава Иванова

visibility 541

Гледам брифинга на баш следователя Борислав Сарафов за касапницата в Нови Искър и не вярвам на ушите си. Сарафов се развихри словесно, опиянен от главната си роля в трилъра. Че си пада по филмите, го разбраха и децата, след като възторжено прати репортерите да гледат "Теория на конспирацията" с Мел Гибсън и Джулия Робъртс. Асоциацията му дойде, след като ги обвини в тиражирани "теории на конспирация в медийното пространство", на които той "истински се забавлявал". Чак да се забавлява с шесторно убийство?! Малко ли работа има главният следовател по зачестилите мутренски убийства в София, че да чете пресата под лупа и да разговаря вечер за конспирациите с г-жа Сарафова, за което благоверният й сам се изпусна.
"Не е далеч от действителността това, което гледате от много сериали и филми по телевизията", призна Сарафов. О, значи бърза вечер да не изпусне "От местопрестъплението", та да научи, аджеба, как се взема ДНК. От обяснението му разбрахме, че още много серии трябва да изгледа, та белким се просветли. Подчинените му следователи обаче със сигурност са се забавлявали от професионалното обяснение как през 2007 г. Росен Ангелов имал полицейска регистрация и му взели ДНК проби, а сегашният ДНК анализ бил извършен "бързо", щото бил приоритет. "48 часа от изземването до анализа е достатъчно време", заключи победоносно шефът на следствието. Да се смееш ли, да плачеш ли?
Голямата новина се оказа старата отпреди седмица - Росен Ангелов е "категорично" шесторният убиец. Тя обаче бе гарнирана с куп незначителни и стряскащи пикантерии от любовно-булевардно, битово и дори садо-мазо естество. Препоръчвам горещо на Сарафов, ако мястото му в следствието изстине, да се захване с писането на булевардни романи, че да разплаква домакините. "Кети е разбрала, че любовта му не е била съвсем безкористна. Именно затова са били заличени всички свидетели... Той е убил семейството на Кети, защото след смъртта й именно те са заинтересовани от разследване", е сълзливата версия. Чунким, ако социопатът не ги бе изтребил до крак, нямаше да има разследване, щото нямаше да има заинтересовани.

Зимата нахлува от утре

автор:Дума

visibility 0

ДПС: Закъснялата оставка не решава проблемите

автор:Дума

visibility 21

Майките сложиха сиви шалове, свалиха черните знамена

автор:Дума

visibility 26

Сидеров пак в атака: Иска оставката и на Каракачанов

автор:Дума

visibility 44

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 448

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 345

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 150

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 223

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 206

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 223

Медиите на Острова скептични за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 192

/ брой: 223

Лепило за конструкцията

автор:Ралица Николова

visibility 235

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 631

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 1304

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 257

/ брой: 223