16 Юли 2025сряда16:21 ч.

Любителите на бургерите знаят, че на картинките изглеждат по един начин, а в реалността по друг

7 рекламни трика за перфектна храна

/ брой: 202

автор:Дума

visibility 659

Рекламните агенти използват най-различни трикове, за да покажат храната по най-перфектен начин, за да си я купим. Каналът "7-те НАЙ" в интернет-платформата vbox7 разказва за седем от тези трика, съобщава "Дарик нюз". 

За да изглеждат добре бургерите, една от използваните техники е топенето на сиренето с нещо, подобно на сешоар. Мазнината пък създава илюзията, че месото е сочно и прясно приготвено.

За да заснемат сладолед, професионалните фотографи го заменят със смес от картофено пюре, балсам за коса и оцветител. 

Широко използван начин за създаване на усещане, че храната тъкмо излиза от фурната, е загрят в микровълнова фурна тампон, който се поставя зад храната.

За да изглежда апетитна кулата от палачинки, се поставят картонени дискове между тях, а моторно масло заменя сиропа. 

За перфектен цвят и прикриване на несъвършенства по плодовете се използва червило, освен това се напръскват с разтвор от вода и глицерин.

За да се направи красива снимка на мляко със зърнени храни, купата се запълва с тесто, а отгоре се излива лепило, вместо мляко. 

Повечето сладкиши не издържат под светлините на камерите в студиото. Затова сметаната или кремът често се заместват с крем за бръснене, който е по-траен.

 

 

 

Тръмп плаши Русия с "тежки мита"

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 129

Лавров се срещна със Си Дзинпин

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 129

Разследват евродепутат, за когото Аушвиц е "фейк"

автор:Дума

visibility 331

/ брой: 129

Символ

автор:Александър Симов

visibility 288

/ брой: 129

Приключи ли терапията

автор:Евгени Гаврилов

visibility 309

/ брой: 129

Епични провали

visibility 311

/ брой: 129

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ