24 Април 2024сряда00:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

2000 пловдивчани скандираха "Оставка!" на протестен митинг

/ брой: 99

автор:Нина Чавдарова

visibility 2406

Близо 2000 протестиращи подкрепиха в Пловдив социалистите. Протестиращите носеха лозунги: "Хляб, сигурност, работа", "Бойко, иди си!", "Стига лъжи!" и скандираха "Оставка!", а кукери от Войнягово гониха злите духове.
Протестираме срещу съсипаната икономика, срещу обезлюденото село, срещу растящото социално неравенство, срещу несигурността, започна речта си председателката на пловдивските социалисти Атанаска Тенева. Протестираме заради скъпите лекарства, замразените пенсии и заплати. Болници няма, училища няма, работа няма - само бедност, посочи Тенева. Името на кризата е ГЕРБ и търпението е изчерпано, заяви Тенева.
Единственият начин да ни разберат са изборите през есента, на които българите трябва да им покажат категорично червен картон, отсече народният представител Захари Георгиев.
 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ