06 Май 2024понеделник22:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Шеф Карл Галайтнер от Виена с изискана селекция от хайвери

/ брой: 23

автор:Дума

visibility 12

Хайвер, шампанско и диаманти - комбинация, която нежно гали сетивата и дръзко предизвиква моментално удоволствие и прилив на ендорфини. Едно събитие прави възможна комбинацията им по перфектен начин. Sofia Caviar Tasting Nights предлага на ценителите в продължение на 14 дни да опитат 3 вида хайвер в компанията на първокласно шампанско или водка и в изискания комфорт на Black Label Whisky & Music Bar, както и шанса да спечелят истински диамант.
Всеки ден от днес до 14 февруари (без неделя) шеф Карл Галайтнер от Виена ще представи на посетителите изискана селекция от червен, черен и златен хайвер, поднесени по специален начин в приятната компания на чаша искрящо шампанско. Гостите ще научат интересни подробности за различните видове хайвер, как се сервират, с какви питиета си подхождат най-добре и защо хайверът има славата на един от най-силните афродизиаци. "При такъв продукт с висока стойност, какъвто е "Premium Caviar", ролята ми като кулинар се свежда до това да установя високото качество, да намеря адекватни продукти и комбинации, които да подкрепят и подсилят играта на главния актьор - уникалния, афродизиращ и тонизиращ хайвер", споделя шеф Галайтнер.
А за да бъде преживяването истински блестящо, партньорите от Altinbas са подготвили елегантни подаръци за всички, които опитат от специалните изкушения. Във всеки от 14-те дни един от тях ще се окаже истински диамант.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1917

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1882

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1680

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 2000

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 2186

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1763

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1826

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 2069

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1826

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 2003

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ