Шеф Карл Галайтнер от Виена с изискана селекция от хайвери
/ брой: 23
Хайвер, шампанско и диаманти - комбинация, която нежно гали сетивата и дръзко предизвиква моментално удоволствие и прилив на ендорфини. Едно събитие прави възможна комбинацията им по перфектен начин. Sofia Caviar Tasting Nights предлага на ценителите в продължение на 14 дни да опитат 3 вида хайвер в компанията на първокласно шампанско или водка и в изискания комфорт на Black Label Whisky & Music Bar, както и шанса да спечелят истински диамант.
Всеки ден от днес до 14 февруари (без неделя) шеф Карл Галайтнер от Виена ще представи на посетителите изискана селекция от червен, черен и златен хайвер, поднесени по специален начин в приятната компания на чаша искрящо шампанско. Гостите ще научат интересни подробности за различните видове хайвер, как се сервират, с какви питиета си подхождат най-добре и защо хайверът има славата на един от най-силните афродизиаци. "При такъв продукт с висока стойност, какъвто е "Premium Caviar", ролята ми като кулинар се свежда до това да установя високото качество, да намеря адекватни продукти и комбинации, които да подкрепят и подсилят играта на главния актьор - уникалния, афродизиращ и тонизиращ хайвер", споделя шеф Галайтнер.
А за да бъде преживяването истински блестящо, партньорите от Altinbas са подготвили елегантни подаръци за всички, които опитат от специалните изкушения. Във всеки от 14-те дни един от тях ще се окаже истински диамант.