07 Май 2024вторник13:35 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кратки

/ брой: 179

автор:Дума

visibility 580

Лазар Радков представя новата си книга в "Перото"
Лазар Радков все още не може да лети, но вече успя да разбие почти всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма. "Съветите на Лазо", познати ни от книгата "Яж шоколад и отслабвай" - изкачила класациите за най-продавани заглавия само за седмица, ще бъдат демонстрирани нагледно днес, 13 септември, от 19 ч. в литературния клуб "Перото", заявяват от издателите на книгата "Сиела". Малко преди първия учебен ден Лазар и компания ще ни научат как да постигнем добра форма, похапвайки най-сладкото и обикновено забранено изкушение - шоколада. Без да ни карат да правим лицеви опори, те ще ни докажат, че движението и влизането във форма са постижими. Лекция, стендъп комедия или просто приятна, но полезна и запомняща се среща, в едно може да бъдем убедени - след тази вечер ще изгорим поне стотина калории от смях. От магазин "Маrmalleta"  са приготвили за посетителите и задължителна здравословна почерпка - шоколад на италианската марка Venchi, съществуваща от 1878 г.



Ралф Файнс получи сръбско гражданство
Британският актьор и режисьор Ралф Файнс получи сръбско гражданство. Решението е взето преди няколко дни от сръбската министър-председателка Ана Бърнабич и е обнародвано в "Държавен вестник", информира БГНЕС. Файнс е в Белград за снимките на филм за прочутия Рудолф Нуреев - съветско-френски балетист и хореограф от татарско-башкирски произход, с австрийско гражданство. Файнс и преди е снимал в сръбската столица Ц през 2010 г. той засне в Белград "Кориолан".






Мексиканският режисьор Гийермо дел Торо, който тези дни спечели "Златен лъв" във Венеция, предизвика фурор сред феновете с появата си на премиерата на своя филм "Формата на водата" на 42 международен кинофестивал в Торонто, който продължава до 17 септември в най-големия град в Канада

Снимки БГНЕС
 

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 2053

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 2008

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1816

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 2123

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 2351

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1897

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1939

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 2199

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1996

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 2148

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ