16 Май 2021неделя14:28 ч.

Залози на живо - какви са възможностите

visibility 1452

Футболните прогнози отдавна не се изчерпват с познаване на изхода от даден мач с използване на добре познатите знаци - 1, Х, 2. Платформите за онлайн залози дават много възможности за игра само в менюто на един двубой. При това предвиждане може да се направи не само преди неговото започване, но и по време на самата среща. Залозите на живо са особено популярни напоследък, като могат да се правят и през мобилните устройства. Много интересни в това отношения са възможностите на bet365 mobile , при което може да се използва както мобилната версия на браузъра, така и специално приложение, което да се свали на смартфона или таблета.

 

И при този вид прогнози отново може да се търси крайният изход на даден двубой. Коефициентите обаче се променят с всяка изминала минута, като при липса на голове дълго време обикновено ставките за Х падат, а за 1 и 2 се покачват, включително и ако има изявен фаворит в мача. Но освен това при лайв предвижданията са налице и други опции.

 

Кой ще отбележи следващия гол?

 

Ако резултатът в двубоя вече е открит, то при залозите на живо една от най-интересните възможности е кой от двата отбора ще вкара следващото попадение. При тази ситуация вариантите отново са 3:

- втори гол за този, който е повел

- изравняване

- няма следващ гол

Обикновено в края на срещата третата от посочените селекции се оценява с най-нисък коефициент, докато в средата на мача например все още има висока стойност. Често в такъв период прогноза за “няма следващ гол” е с по-добър коефициент от другите две опции.

 

По същата логика може да се прогнозира и кой ще изпълни следващия корнер например. Тези мини събития в рамките на 90 минути невинаги правят впечатление, но майсторите на предвижданията обръщат внимание на всеки детайл.

 

Какво ще се случи в следващата минута?

 

Има и такъв залог, при който всичко се решава много бързо. Потребителите имат възможност да предвидят дали дадено събитие ще стане факт в рамките на следващата минута от мача, като се брои не от момента на потвърждаване на залога, а за конкретен интервал (например 52:00-52:59). Прогнозата засяга в случая 53-ата минута на мача, като може да се направи обикновено най-късно при започване на 52-ата. Могат да се избират няколко различни варианта, като се маркира “Да” (т.е. ще се случи) или “Не (няма да се случи) - гол, корнер, картон, отсъдена дузпа, удар във вратата, дори и тъч. Естествено тези селекции, при които се прогнозира, че дадено събитие от мача няма да стане факт в избрания интервал, са с доста по-нисък коефициент. При другите възвръщаемостта може да бъде сериозно - примерно от 2.50 за тъч до 101 за отсъдена дузпа.

 

Залозите на живо все пак не са сила на всеки любител на прогнозите. Мнозина предпочитат да помислят добре преди даден мач и да направят своето предвиждане. Други пък разчитат на инстинкта си и действително постигат повече успех в това да действат на мига. С лайв прогнозите трябва и да се внимава, защото могат да изразходят бюджета за залагане много бързо, ако преценката на залагащия му изневерява. 

НАП започва проверки на големите данъкоплатци

автор:Дума

visibility 979

Кабинетът освободи шефката на НАП

автор:Дума

visibility 679

България е първа по спад на емигрантските пари

автор:Дума

visibility 517

/ брой: 91

Всеки четвърти e задлъжнял към банки

автор:Дума

visibility 422

/ брой: 91

Уроците на Щастливеца

visibility 631

/ брой: 91

Ново Време

автор:Дума

visibility 528

/ брой: 91

В чудния свят на маите

visibility 688

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ