26 Май 2019неделя12:45 ч.

ново:

Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение. Избираме членове на Европейския парламент. Всеки глас има значение.

Ти опя ли "Нотр Дам"?

/ брой: 76

автор:Георги Георгиев

visibility 628

Измамници вече искат пари за възстановяването на катедралата "Нотр Дам" в Париж. Но не в България, а във Франция. Обаче вие бъдете бдителни, защото скоро това може да се случи и у нас. Все пак, ако сте от общините Поморие и Стара Загора, има вероятност измамата да се окаже реалност. Кметовете на двете общини Иван Алексиев и Живко Тодоров не само че оплакаха изгорялата историческа църква, но и решиха да се бръкнат за възстановяването й, което обаче породи спорове в обществото. 

Действително редно ли е гражданите за европейско развитие на България, каквито са двамата кметове, да дават парите на хората от най-бедната и корумпирана държава в ЕС на една от най-богатите държави в света, и то при положение, че градовете и селата у нас нямат много общо с Европа, а по-скоро приличат на азиатски дирник. Без извинение.

Иначе властта ни така оплака "Нотр Дам", че даже малце прекали. "Ужасно е да гледаш как 8 века история изчезват пред очите ти", каза премиерът Бойко Борисов. Обаче имаме известни съмнения, че той лично познава историята на "Нотр Дам", защото, както знаем, други вместо него пишат във фейсбук. Виж, за Цветан Цветанов нямаме такива данни. Макар и временно низвергнат, той също улови момента: "Тъжно е, когато гледаме как гори "Нотр Дам". Абе, гений на словесността, не ти ли е тъжно, че се руши половин България, или от стягане на апартаментите си нямаш време да обърнеш внимание. 

Преди да оплачете чуждия гроб, вижте какво се случва у нас. По данни на Сметната палата огромната част от 39 476 сгради - паметници на културата, не се стопанисват и се рушат. Други ги палят, трети ги помитат булдозерите. За тях кампании няма. Управниците не пишат, че им е тъжно, че историята - много повече от осем века, изчезва пред очите им. И правилно. Защо да се занимават с проблеми, след като живеят по принципа - тука печелим, в Европа живеем. И два пъти по-правилно е, след като вие търпите това. 

Кандидат за летището предлага да построи и стадион

автор:Дума

visibility 473

/ брой: 97

Най-после пуснаха процедурата за АЕЦ "Белене"

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 97

Елена Йончева: Това е битка за България

автор:Ивелин Николов

visibility 773

/ брой: 97

Златното момче

автор:Павлета Давидова

visibility 716

/ брой: 97

Парламентарна мимикрия

автор:Ростислава Иванова

visibility 349

/ брой: 97

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ