21 Март 2019четвъртък15:51 ч.

Книги

Роман

Приказна история в най-романтичния сезон

/ брой: 248

автор:Дума

visibility 535

Ноел обожава Коледа заради задушевните вечери с чаша горещ шоколад и вкусни сладки пред камината. И заради радостта, която се изписва на лицето на шестгодишния й син Лукас, когато открие подаръка си под елхата. Но тази година всичко се променя... Ноел неочаквано загубва работата си, а семейната пекарна е изправена пред фалит. Тя е твърдо решена да не го допусне, затова се заема с реновирането на помещението. За да си плаща сметките, започва да се грижи за възрастния и раздразнителен собственик на фирма за недвижими имоти Уилям Харингтън в луксозното му имение.

Ноел вдъхва нов живот на студената къща и скоро тя се изпълва с коледно настроение, семеен уют и аромат на домашни сладки. Докато помага на Уилям да се помири с миналото си, тя неочаквано се влюбва в неговия внук - красивия, но загадъчен Александър. До Коледа остават броени дни. Може ли да успее да спаси пекарната, да сплоти едно отчуждило се семейство и да преживее незабравими мигове с Александър и Лукас.

Джени Хейл отново доказва, че умее да претворява празничния дух в прекрасни истории, които бързо намират своето място в сърцата на читателите. Още с първите страници "Винаги ще има Коледа" (изд. "Хермес" в превод на Мария Демирева) изкушава да се настаним в любимото си кътче за четене с чаша горещ шоколад и приятна коледна музика за фон и да се потопим в атмосферата на най-уютния и романтичен сезон.

Писателката вече има издадени 11 романа, сред които са любимите и на българските читатели "Коледни пожелания и бисквитени целувки" и "Обичай ме заради мен". През 2017 г. първата й книга "У дома за Коледа" бе адаптирана в пълнометражен филм. "Коледа е празничен период, изпълнен с любов, щедрост, семеен уют. Именно затова го намирам за перфектното време, в което да развия своите истории", споделя Джени Хейл.

Пак отлагат срока за концесията на летището

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 55

5000 таксита на протест срещу чужда компания

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 55

Появи се и трети кандидат за бизнеса на ЧЕЗ в България

автор:Дума

visibility 324

/ брой: 55

Гигантска експлозия в химически завод в Китай

автор:Дума

visibility 125

US-бомбардировач прелетя край Русия

автор:Дума

visibility 189

Нова Зеландия забрани полуавтоматичните оръжия

автор:Дума

visibility 154

Лидерите на ЕС решават днес дали да отложат Брекзит

автор:Дума

visibility 134

Страховитата система на забавачките

автор:Деси Велева

visibility 228

/ брой: 55

Не е за вярване - днес цензурират и цар Борис III

автор:Христо Георгиев

visibility 584

/ брой: 55

Събудете се, политици!

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 55