24 Януари 2019четвъртък12:46 ч.

Книги

Роман

Приказна история в най-романтичния сезон

/ брой: 248

автор:Дума

visibility 378

Ноел обожава Коледа заради задушевните вечери с чаша горещ шоколад и вкусни сладки пред камината. И заради радостта, която се изписва на лицето на шестгодишния й син Лукас, когато открие подаръка си под елхата. Но тази година всичко се променя... Ноел неочаквано загубва работата си, а семейната пекарна е изправена пред фалит. Тя е твърдо решена да не го допусне, затова се заема с реновирането на помещението. За да си плаща сметките, започва да се грижи за възрастния и раздразнителен собственик на фирма за недвижими имоти Уилям Харингтън в луксозното му имение.

Ноел вдъхва нов живот на студената къща и скоро тя се изпълва с коледно настроение, семеен уют и аромат на домашни сладки. Докато помага на Уилям да се помири с миналото си, тя неочаквано се влюбва в неговия внук - красивия, но загадъчен Александър. До Коледа остават броени дни. Може ли да успее да спаси пекарната, да сплоти едно отчуждило се семейство и да преживее незабравими мигове с Александър и Лукас.

Джени Хейл отново доказва, че умее да претворява празничния дух в прекрасни истории, които бързо намират своето място в сърцата на читателите. Още с първите страници "Винаги ще има Коледа" (изд. "Хермес" в превод на Мария Демирева) изкушава да се настаним в любимото си кътче за четене с чаша горещ шоколад и приятна коледна музика за фон и да се потопим в атмосферата на най-уютния и романтичен сезон.

Писателката вече има издадени 11 романа, сред които са любимите и на българските читатели "Коледни пожелания и бисквитени целувки" и "Обичай ме заради мен". През 2017 г. първата й книга "У дома за Коледа" бе адаптирана в пълнометражен филм. "Коледа е празничен период, изпълнен с любов, щедрост, семеен уют. Именно затова го намирам за перфектното време, в което да развия своите истории", споделя Джени Хейл.

Властта тихомълком посегна на свободата на словото

автор:Дума

visibility 291

Предупреждения за опасни валежи в цялата страна

автор:Дума

visibility 113

Грипна епидемия в Кърджали и Видин от днес

автор:Дума

visibility 86

БАБХ не казва има ли умрели от чума животни в Болярово

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 16

ГЕРБ пуснаха предизборната машина

автор:Дума

visibility 368

/ брой: 16

Очакват износ за над 57 млрд. лв. тази година

автор:Дума

visibility 94

/ брой: 16

Преврат във Венецуела

автор:Дума

visibility 283

Кога ще си научим уроците?

автор:Зорница Илиева

visibility 313

/ брой: 16

Конгресът спря Тръмп да напусне НАТО

автор:Дума

visibility 213

/ брой: 16

Фронтекс: Не отнемаме суверенитета на държавите в ЕС

автор:Дума

visibility 146

/ брой: 16

Лихвоточките - 30 години по-късно

автор:Евгени Гаврилов

visibility 308

/ брой: 16

Преход без изход

visibility 124

/ брой: 16