21 Март 2019четвъртък16:22 ч.

Книги

Пет стъпки може би ни делят от успеха

Майкъл Хаят съветва как да тръгнем в нова посока и да планираме най-силната си година

/ брой: 250

автор:Вилиана Семерджиева

visibility 295

"Твоята най-силна година" от Майкъл Хаят е най-новото допълнение към библиотека "Locus Spiritualis" на изд. "Intense", която помага на читателите да се погрижат за своето самоусъвършенстване. С включените в нея пет ясно описани стъпки, книгата може да бъде верен спътник на всеки, който вярва, че щастието и успехът му са негова лична отговорност. Призивът на "Твоята най-силна година" е ясен и категоричен: "Нека това е годината, в която да поставите знак на равенство между действителността и мечтите си!"

Всички искаме животът ни да има смисъл, да разгърнем целия си потенциал. Но често потъваме във всекидневното и рутинното. Големите ни цели биват избутвани на заден план, а после дори забравяни. Година след година тъпчем на едно място и все не осъществяваме това, което знаем, че сме способни. Понякога ни е необходимо малко побутване, за да разгърнем потенциала си и да тръгнем в нова посока. 

Майкъл Хаят споделя доказана система за поставяне и постигане на целите ни. Учи ни как да планираме най-добрата си година, като открием какво ни спъва и блокира в момента, как да преодолеем пораженията и спирачките от миналото, как да гарантираме довеждането докрай на целите ни, ролята на навиците в личностното израстване, какво да направим, когато сме в безпътица, седемте признака на ефективните цели и още много...

Майкъл Хаят е предприемач, основател на Michael Hyatt & Company - компания за развитие на лидерски умения, както и известен автор на книги и обучения. Блогът му MichaelHyatt.com има милион преглеждания на страници месечно и е отразяван в публикации на много авторитетни издания. "Ню Йорк таймс" го определя като автор на бестселъри, а класацията за на-бързо разрастващи се компании в САЩ Inc. 5000 го дава за пример, след като само за три години фирмата му бележи ръст от 330 процента. Живее със съпругата си, за която е щастливо женен от 39 години, в щата Тенеси. Има пет вече пораснали деца, осем внуци, огромно куче и се радва на перфектно здраве. Пише, за да сподели как е постигнал всичко това.

Пак отлагат срока за концесията на летището

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 55

5000 таксита на протест срещу чужда компания

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 55

Появи се и трети кандидат за бизнеса на ЧЕЗ в България

автор:Дума

visibility 324

/ брой: 55

Гигантска експлозия в химически завод в Китай

автор:Дума

visibility 125

US-бомбардировач прелетя край Русия

автор:Дума

visibility 189

Нова Зеландия забрани полуавтоматичните оръжия

автор:Дума

visibility 154

Лидерите на ЕС решават днес дали да отложат Брекзит

автор:Дума

visibility 134

Страховитата система на забавачките

автор:Деси Велева

visibility 228

/ брой: 55

Не е за вярване - днес цензурират и цар Борис III

автор:Христо Георгиев

visibility 584

/ брой: 55

Събудете се, политици!

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 55