24 Януари 2019четвъртък13:27 ч.

Книги

Пет стъпки може би ни делят от успеха

Майкъл Хаят съветва как да тръгнем в нова посока и да планираме най-силната си година

/ брой: 250

автор:Вилиана Семерджиева

visibility 388

"Твоята най-силна година" от Майкъл Хаят е най-новото допълнение към библиотека "Locus Spiritualis" на изд. "Intense", която помага на читателите да се погрижат за своето самоусъвършенстване. С включените в нея пет ясно описани стъпки, книгата може да бъде верен спътник на всеки, който вярва, че щастието и успехът му са негова лична отговорност. Призивът на "Твоята най-силна година" е ясен и категоричен: "Нека това е годината, в която да поставите знак на равенство между действителността и мечтите си!"

Всички искаме животът ни да има смисъл, да разгърнем целия си потенциал. Но често потъваме във всекидневното и рутинното. Големите ни цели биват избутвани на заден план, а после дори забравяни. Година след година тъпчем на едно място и все не осъществяваме това, което знаем, че сме способни. Понякога ни е необходимо малко побутване, за да разгърнем потенциала си и да тръгнем в нова посока. 

Майкъл Хаят споделя доказана система за поставяне и постигане на целите ни. Учи ни как да планираме най-добрата си година, като открием какво ни спъва и блокира в момента, как да преодолеем пораженията и спирачките от миналото, как да гарантираме довеждането докрай на целите ни, ролята на навиците в личностното израстване, какво да направим, когато сме в безпътица, седемте признака на ефективните цели и още много...

Майкъл Хаят е предприемач, основател на Michael Hyatt & Company - компания за развитие на лидерски умения, както и известен автор на книги и обучения. Блогът му MichaelHyatt.com има милион преглеждания на страници месечно и е отразяван в публикации на много авторитетни издания. "Ню Йорк таймс" го определя като автор на бестселъри, а класацията за на-бързо разрастващи се компании в САЩ Inc. 5000 го дава за пример, след като само за три години фирмата му бележи ръст от 330 процента. Живее със съпругата си, за която е щастливо женен от 39 години, в щата Тенеси. Има пет вече пораснали деца, осем внуци, огромно куче и се радва на перфектно здраве. Пише, за да сподели как е постигнал всичко това.

Властта тихомълком посегна на свободата на словото

автор:Дума

visibility 365

Предупреждения за опасни валежи в цялата страна

автор:Дума

visibility 129

Грипна епидемия в Кърджали и Видин от днес

автор:Дума

visibility 94

БАБХ не казва има ли умрели от чума животни в Болярово

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 16

ГЕРБ пуснаха предизборната машина

автор:Дума

visibility 389

/ брой: 16

Очакват износ за над 57 млрд. лв. тази година

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 16

Преврат във Венецуела

автор:Дума

visibility 331

Кога ще си научим уроците?

автор:Зорница Илиева

visibility 329

/ брой: 16

Конгресът спря Тръмп да напусне НАТО

автор:Дума

visibility 232

/ брой: 16

Фронтекс: Не отнемаме суверенитета на държавите в ЕС

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 16

Лихвоточките - 30 години по-късно

автор:Евгени Гаврилов

visibility 321

/ брой: 16

Преход без изход

visibility 133

/ брой: 16