27 Май 2019понеделник08:49 ч.

ново:

Рекордно ниска избирателна активност на четвъртите евроизбори Рекордно ниска избирателна активност на четвъртите евроизбори

На ти реклама

/ брой: 78

автор:Мая Йовановска

visibility 411

Демографска политика, образование, здравеопазване, земеделие, икономика, туризъм... Все сектори, обявени за приоритетни от поредното правителство на Борисов. Очевидното е, че всички тези сфери са почти съсипани и копаем дъното. Сал един туризъм остана, който дава около 13% от БВП на страната и последните години отчита устойчив ръст. Но не заради добрата управленска политика, а въпреки нея. А колко силно желаеше браншът собствено министерство и министър...

През последните години парите, отделяни за национална туристическа реклама, нарастват. Сега са около 11 млн. лв. Браншът дава много повече пари за реклама, но продължава да настоява държавните средства да се увеличат. Особено сега, когато се очертава стагнация на туризма. Със сигурност с повече пари може да се направи повече за реклама на страната ни като туристическа дестинация, но се съмнявам при тази "голяма компетентност" на министъра дали това е възможно. Проблемът е, че тези пари се харчат нерационално. Явно и браншът го е разбрал, след като призовава държавата в лицето на Николина Ангелкова спешно да влезе в ролята си на собственик на публичната държавна собственост. Защото от това, дето се върши досега, е ясно, че тя не се припознава за собственик на невероятните ценности по земята наша. Даже и на плажовете, които министерството дава на концесия, след като всяка година сърбаме все една и съща попара с мръсотия, скъпи чадъри и всевъзможни неудобства. На ти реклама!

Щом се искат повече пари за нея, трябва първо някой да научи Ангелкова (ако това е възможно) как да ги харчи умно, иначе резултат пак няма да има.

Каква демография, какво образование, какъв туризъм... Политическото оцеляване е единственият приоритет на тази власт, както и личният просперитет на хората в нея.

Отлагат магистрала "Струма" за 2030 г.

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 98

БНБ очаква рекордно висока инфлация

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 98

МВФ: Търговските войни отнемат 0,3% от растежа

автор:Дума

visibility 52

/ брой: 98

ОИСР отложи приемането на България

автор:Дума

visibility 66

/ брой: 98

Осмина се борят за поста на Мей

автор:Дума

visibility 60

/ брой: 98

НАТО разработва нова стратегия срещу Русия

автор:Дума

visibility 94

/ брой: 98

Ирландия подкрепи по-лесните разводи

автор:Дума

visibility 54

/ брой: 98

Кратки новини

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 98

Магарета летят из облаците

visibility 75

/ брой: 98

Докога ще задаваме само въпроси

автор:Зорница Илиева

visibility 74

/ брой: 98

Български бизнес в Лондон

автор:Дума

visibility 52

/ брой: 98

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ