17 Февруари 2019неделя10:25 ч.

Няколко думи

Made in USA

/ брой: 28

автор:Павлета Давидова

visibility 592

Свикнали сме Цветан Цветанов да раздава присъди, без да е инстанция, заради което после държавата плаща колосални суми по разни съдилища. Той обаче така и не се научи да възпира потока на немисълта си.

Цветанов обича да плюе БСП. Тури на мушка и Румен Радев - не му е простил, че отвя ГЕРБ в президентската надпревара. Трудно преглъща и факта, че сегашният държавен глава не кима послушно всеки път щом ГЕРБ му наредят да даде лапа.

Цветанов отново се е засилил да забърка България в международен скандал. Този път твърди, че Русия щяла да се меси в изборния процес у нас. Бълнува и някакви шпионски интрижки. Може само да се надяваме скоро да няма още някоя молитвена закуска в САЩ, или пък да не го привика пак американският посланик. Тогава няма да се отървем само с многомилионните харчове за made in USA самолетчета. Видяхме и скоростта, с която управляващата гербаджийска върхушка прегърна тезата на САЩ за властта във Венецуела. 

Изобщо всяка позиция Цветанова сякаш е под давление на Вашингтон. Май са еднакви както враговете, така и приятелите им. Дали Цв. Цв. не е made in USA? Или просто е нечия пионка?

БСП поиска анкетна комисия за гафовете с е-винетките

автор:Дума

visibility 269

Харчим най-много за храна, жилище и данъци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 32

Срокът за касовите апарати остава засега

автор:Евгени Гаврилов

visibility 207

/ брой: 32

Два пъти са скочили случаите на морбили за година

автор:Дума

visibility 261

Депутатският имунитет в Гърция беше отменен

автор:Дума

visibility 309

Обезцветяване

автор:Павлета Давидова

visibility 280

/ брой: 32

Кръстчето

visibility 298

/ брой: 32

Един час с ценностите на земите ни

автор:Велиана Христова

visibility 193

/ брой: 32