20 Юли 2019събота13:17 ч.

Книги

Лавица

/ брой: 250

автор:Дума

visibility 980

"ЗИМНИ ПРИКАЗКИ" от Инид Блайтън издава "Сиела". 30-те смешни и неочаквани приказки ще ни срещнат с познати и непознати герои и ще ни направят част от един вълшебен празник. Навръх Новогодишната нощ случайна среща със специален гост кара едно малко момче да види всички дела от миналата година - и добрите, и лошите - по нов начин. Гном магьосник обикаля около света, за да поправя неправдите - започвайки с едно изгубено куче. А кой би предположил, че едно малко момче, което обича да храни птиците, ще успее да спаси възрастна дама от нейната самота? "ЛЕЛЯТА НА ЧИЧО ФЬОДОР, или бягството от Простоквашино" от Едуард Успенски издава "Дамян Яков" в превод на Таня Балова. В тихата есен в Простоквашино се задава гръм и трясък - пристига лелята на чичо Фьодор. Тамара Семьоновна е полковник пенсионер и има три килограма награди от армията. Тя решава да въведе ред в къщата и всеки да изпълнява в срок поставените задачи. Но чичо Фьодор, котаракът Матроскин, кучето Шарик, кравата Мурка и телето Гаврюша не искат да се подчиняват на нейните команди. Заедно с мама и тате те измислят хитри планове как да отклонят вниманието на лелята. 


"РЕТРОГРАДНИТЕ ПЛАНЕТИ" от Хули Леонис издава "Апостроф". Осъзнаването на уроците на ретроградните планети е важна предпоставка за щастие в живота на онези, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага да разберем по-добре хората около нас. А познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме. Книгата вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват във всекидневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.

"ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА" ("Нов поглед към човешкото сърце") от Линда Гудман излиза в ново издание от "Сиела". Астроложката разглежда характерните черти и особеностите на 12-те астрологични знака, посочвайки силните и слабите им страни и съветвайки как да изберем правилния партньор, приятел и спътник в живота според зодията. Любовта, твърди Гудман, има чудотворна сила, която е в състояние да превърне всяка мечта в реалност, да промени всяка ситуация в наша полза и да ни заведе до това, което искаме най-силно. Всичко, което трябва да направим, е да обичаме достатъчно силно и достатъчно дълго.

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ