04 Май 2024събота18:49 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка Личен архив

"Ти знаеш" е новият музикален разказ за обичта на "LATIDA"

/ брой: 78

автор:Дума

visibility 1157

Обичта като движеща сила, която идва в живота ни с различни лица - това е темата на новия музикален разказ от ангелогласните "LATIDA" - "Ти знаеш". Вокалният тандем Яна Балева и Елизабет Нешева отново вълнува с послание, в което емпатията и подкрепата между хората правят чудеса.
"Песента не е за любов, тя е за обичта в най-чистата й, честна форма. Тя е за онези най-близки хора, които те разбират само с поглед. С тях можеш да си мълчиш и да се чувстваш комфортно като в прегръдка. Това са хората, които са ти спасителен пояс в трудни моменти и ти помагат да виждаш бъдещето си на дълги светлини. Събуждат в теб сили, които не си подозирал, че имаш, за да растеш към най-добрата си версия всеки ден", споделят "LATIDA".    
Фокус на режисираното от Радостин Събев-Шошо видео са различните вариации на обичта - между приятели, майка и дъщеря, двойки в различни възрасти, човек и домашния му любимец. Сред специалните гости в проекта са братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, Майкъл Флеминг-Lexus със своето голямо семейство, актрисите Мария Вълдобрева и Никол Оташлийска. Крайният резултат е емоционален калейдоскоп от лица, който усмихва и превръща "Ти знаеш" в перфектния саундтрак за начало на деня.
"Ти знаеш" дължи завладяващото си лирично звучене на Боян Христов, който е автор на текста и музиката. Той създава аранжимента в колаборация със Сара Чакърова. С микс и мастеринг на поп мантрата за обичта на "LATIDA" се заема Павел Николов (Pavell). Продуцент на "Ти знаеш" е "BON-BON Music" в лицето на Рози Караславова.

Вестник ДУМА фейсбук - прочети, харесай, сподели, последвай!

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1337

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1310

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1181

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 1357

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1560

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1307

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1299

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1511

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1322

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1447

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ