13 Декември 2018четвъртък00:24 ч.

Кнежа иска възстановяване на Института по царевицата

/ брой: 238

автор:Дума

visibility 138

Жители на Кнежа поискаха да бъде подпомогнат и напълно възстановен Институтът по царевицата, който е част от Селскостопанската академия. Това стана на среща с депутатите Валери Жаблянов и Румен Георгиев.

„Цяла Северна България е много изостанала в сравнение с южната част на страната. Инфраструктурата е в пъти по-лоша, работните места по-малко, заплатите по-ниски", оплакаха се жители на град Левски пред депутатите Дора Янкова, Николай Цонков и Явор Божанков. Хората предложиха модернизирането на БДЖ и развитието на ЖП транспорта да  залегне сериозно във „Визия за България“. 

В Белене пък категорично се обявиха за възстановяването на проекта за строеж на АЕЦ, както и възстановяване на проекта за Хидротехнически комплекс на р. Дунав. На срещата с депутата Кольо Милев те добавиха, че развитието на ядрената енергетика трябва да залегне още по-категорично в проекта.

В разговора си с депутатите Манол Генов и Николай Иванов жителите на с. Пордим казаха, че се надяват БСП скоро да успее да реализира своята Визия, за да остават младите хора у нас и да се развиват в родината си. Видимите резултати на ГЕРБ са пълната разруха, категорични бяха жителите на Сухаче в разговор със зам.-председателя на ПГ "БСП за България" Драгомир Стойнев и депутатите Кристина Сидорова и Чавдар Велинов. Трябва да успеете, за да я има България, призоваха хората от Червен бряг. Жители от гр. Искър настояха за справедливи пенсии. Хората от Новачене споделиха, че откакто селото е включено към ВиК асоциацията, цената на водата се увеличила драстично. 

Сложете край на мутро-олигархичния модел, призоваха хората от Божурица в разговор със зам.-председателя на ПГ "БСП за България" Христо Проданов и депутатите Петър Витанов и Стефан Бурджев. Жителите на Тръстеник пък са категорични, че икономиката, здравеопазването, образованието и сигурността трябва да бъдат приоритет на държавата. 

МАФИЯ*

автор:Дума

visibility 19

/ брой: 242

Заради скъпия ток БСП иска изслушване на енергийния министър

автор:Дума

visibility 14

/ брой: 242

Теглим до 780 лева заем за подаръци по Коледа

автор:Дума

visibility 21

/ брой: 242

С 3,1% е поскъпнал животът през ноември на годишна база

автор:Дума

visibility 14

/ брой: 242

Ден на траур след стрелбата в Страсбург

автор:Дума

visibility 31

/ брой: 242

Избор в Германия отекна в Турция

автор:Зорница Илиева

visibility 27

/ брой: 242

Пактът за миграция е грабеж на бедния Юг

visibility 24

/ брой: 242

Конгресът на САЩ vs "Северен поток"

автор:Дума

visibility 17

/ брой: 242

Георги Гьоков: И догодина бедните няма да живеят по-добре

автор:Аида Паникян

visibility 18

/ брой: 242

Агресията в училище - все по-голяма и по-честа

visibility 40

/ брой: 242

Светият синод: Нацистите са ангели небесни

автор:Христо Георгиев

visibility 36

/ брой: 242

Архиви под кофа с вода

visibility 25

/ брой: 242