20 Февруари 2019сряда04:26 ч.

Кнежа иска възстановяване на Института по царевицата

/ брой: 238

автор:Дума

visibility 424

Жители на Кнежа поискаха да бъде подпомогнат и напълно възстановен Институтът по царевицата, който е част от Селскостопанската академия. Това стана на среща с депутатите Валери Жаблянов и Румен Георгиев.

„Цяла Северна България е много изостанала в сравнение с южната част на страната. Инфраструктурата е в пъти по-лоша, работните места по-малко, заплатите по-ниски", оплакаха се жители на град Левски пред депутатите Дора Янкова, Николай Цонков и Явор Божанков. Хората предложиха модернизирането на БДЖ и развитието на ЖП транспорта да  залегне сериозно във „Визия за България“. 

В Белене пък категорично се обявиха за възстановяването на проекта за строеж на АЕЦ, както и възстановяване на проекта за Хидротехнически комплекс на р. Дунав. На срещата с депутата Кольо Милев те добавиха, че развитието на ядрената енергетика трябва да залегне още по-категорично в проекта.

В разговора си с депутатите Манол Генов и Николай Иванов жителите на с. Пордим казаха, че се надяват БСП скоро да успее да реализира своята Визия, за да остават младите хора у нас и да се развиват в родината си. Видимите резултати на ГЕРБ са пълната разруха, категорични бяха жителите на Сухаче в разговор със зам.-председателя на ПГ "БСП за България" Драгомир Стойнев и депутатите Кристина Сидорова и Чавдар Велинов. Трябва да успеете, за да я има България, призоваха хората от Червен бряг. Жители от гр. Искър настояха за справедливи пенсии. Хората от Новачене споделиха, че откакто селото е включено към ВиК асоциацията, цената на водата се увеличила драстично. 

Сложете край на мутро-олигархичния модел, призоваха хората от Божурица в разговор със зам.-председателя на ПГ "БСП за България" Христо Проданов и депутатите Петър Витанов и Стефан Бурджев. Жителите на Тръстеник пък са категорични, че икономиката, здравеопазването, образованието и сигурността трябва да бъдат приоритет на държавата. 

Парламентът е пред разпад

автор:Дума

visibility 149

/ брой: 35

България се поклони пред Левски

автор:Дума

visibility 68

/ брой: 35

29 тона отрови са изхвърлени край гара Яна

автор:Дума

visibility 76

/ брой: 35

Американски мита върху европейския автомобилен внос

автор:Дума

visibility 57

Очаквано Караиванова си тръгва от КФН

автор:Дума

visibility 86

/ брой: 35

БДЖ пуска в движение ремонтирани вагони

автор:Дума

visibility 48

/ брой: 35

Меркел разтревожена от натиска на САЩ

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 35

Шестнадесет щата съдят Тръмп

автор:Дума

visibility 84

/ брой: 35

ЕС: Ще позволим отлагане на "Брекзит"

автор:Дума

visibility 67

/ брой: 35

МПЦ поиска автокефалност

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 35

Картел или контрабанда - изберете сами

автор:Евгени Гаврилов

visibility 125

/ брой: 35

"OBUVKI.BG"

автор:Анжел Вагенщайн

visibility 60

/ брой: 35