17 Февруари 2019неделя10:25 ч.

Актьорът Анатолий Белий представя проекта "Кинопоезия"

Арт

Кинопоезия за влюбени и не само

/ брой: 27

автор:Дума

visibility 697

Жителите на руските градове Москва, Санкт-Петербург, Перм, Белгород, Калининград, Екатеринбург и Нижни Новгород могат да се насладят на приятна изненада. През почивните дни на целия февруари те ще имат възможност да посетят поредното издание на уникалния творчески проект на руския актьор Анатолий Белий "Кинопоезия", този път под названието "Четири идеални срещи". 

Всеки уикенд в кинозалите ще бъде представян нов сборник с кинопоезия. Това е жанр в съвременното изкуство, показващ интерпретация на известни поетически произведения чрез езика на киното. "Четири идеални срещи" предлага запомнящи се мини-филми, в които стихотворения четат любими съвременни руски актьори: Чулпан Хаматова, Сергей Безруков, Агния Кузнецова, Анатолий Белий и др. 

Авторите на проекта предлагат романтичната среща с любимия човек в месеца на любовта да бъде в киносалона на фона на киноновели по стихове на големите поети от различни епохи в руската поезия: от Златния и Сребърния век, от военните и следвоенните години.

Красивото стихотворение продължава да бъде най-романтичният начин да стоплиш сърцето на любимия човек. Но проектът "Кинопоезия" е насочен не само към влюбените, това е съвременен начин повече хора да се докоснат до магията на поезията.  

БСП поиска анкетна комисия за гафовете с е-винетките

автор:Дума

visibility 269

Харчим най-много за храна, жилище и данъци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 32

Срокът за касовите апарати остава засега

автор:Евгени Гаврилов

visibility 207

/ брой: 32

Два пъти са скочили случаите на морбили за година

автор:Дума

visibility 261

Депутатският имунитет в Гърция беше отменен

автор:Дума

visibility 309

Обезцветяване

автор:Павлета Давидова

visibility 280

/ брой: 32

Кръстчето

visibility 298

/ брой: 32

Един час с ценностите на земите ни

автор:Велиана Христова

visibility 193

/ брой: 32