20 Май 2024понеделник22:51 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Калоян Методиев:

БСП е единствената алтернатива на ГЕРБ и Бойко Борисов

/ брой: 86

автор:Дума

visibility 1539

БСП е единствената алтернатива на ГЕРБ и Бойко Борисов, заяви кандидатът за депутат от 25 МИР Калоян Методиев. „Винаги съм се придържал към социалния консерватизъм в политиката. А той почива на три прости неща – ред, сигурност за всеки и семейни ценности. В последните години единствената партия, която защитава този курс в българската политика, е БСП с лидер Корнелия Нинова", подчерта той.
На въпрос за престоя си като началник на кабинета на президента Румен Радев, Методиев отговори, че винаги е бил верен на принципите си и затова си е тръгнал.
„Никога не съм си представял, че Радев ще тръгне в посока на политически инженеринг във вреда на БСП. Той създаде ПП, подкрепяше ИТН и „Български възход“. Договорката му с Бойко Борисов вървеше през цялото време – контролирана игра на опозиция и управляващ. Това, което не им излизаше в уравнението, беше Нинова, защото Борисов не можа да я подчини. Пречеше им БСП, защото беше единствената алтернатива и на крачка от това да ликвидира модела „ГЕРБ“ – затова им трябваше да я ликвидират“, коментира Методиев.  
Не е време за експерименти, държавата има нужда от категорични действия, стабилност, сигурност и да преодолеем страха от реставрацията на модела „ГЕРБ“, категоричен е той.
Методиев смята, че Ваня Григорова  е била „напомпана“ изкуствено, като някой я е финансирал, за да направи по-скъпа кампания от милиардера Терзиев в София. „Първата й работа като я избраха за общински съветник беше да влезе в сглобка с Бойко Борисов, всички други наплю. Видяхме й социологията – 2%“, подчерта той и призова избирателите да не се лъжат и да концентрират вота си там, където има шанс. 

Енергетиката катастрофира при ГЕРБ и ПП-ДБ

автор:Дума

visibility 284

/ брой: 92

"Булгаргаз" продава капацитета си в турските терминали

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 92

Харчим най-много за храна и жилище

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 92

Майдан в Грузия?

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 92

Косово подобрява социалното подпомагане

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 92

Накратко

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 92

Порои и наводнения в Западна Европа

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 92

Странни статистики

автор:Евгени Гаврилов

visibility 334

/ брой: 92

Не разпилявайте гласа си

автор:Дума

visibility 334

/ брой: 92

Проповедниците на лъжата

автор:Александър Симов

visibility 319

/ брой: 92

Не харесвам привилегиите на политиците

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 92

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ