20 Февруари 2019сряда02:57 ч.

Електронно парти за младите в НДК

Предложението е за по-лично изживяване с бутиково шоу на нестандартна локация, която ще се превърне в сцена с 360-градусов дансинг

/ брой: 238

автор:Дума

visibility 569

Едно от най-чаканите събития на годината – електронното Solar Christmas парти, ще залее със светлини и звуци НДК в нощта на 22 срещу 23 декември. Емблематичното събитие цели да привлече младата аудитория. Проявата ще стане факт на специално изградена платформа, докато в същото време през деня в двореца се провежда традиционният Хендмейд фест.

През годините на сцената на знаковия купон на Yalta Club са били имена като Maceo Plex, Armin Van Buuren, Mark Knight, Victor Calderone и много други легенди на електронната сцена. Тази година предложението е за едно по-лично изживяване с бутиково шоу на нестандартна локация, която ще се превърне в сцена с 360-градусов дансинг, а компания на феновете ще прави Fedde Le Grand.

Билети за партито се продават в мрежата на Eventim.bg на цена от 50 лв. Привличането на Solar Christmas в Мраморното фоайе на НДК в навечерието на коледните празници за изключително изживяване е част от новата продуцентска политика на мениджмънта на двореца да представя събития от нов тип, предназначени за младата аудитория.

"Вярвам, че заедно с организаторите ще изненадаме приятно феновете. Ще направим всичко възможно да създадем максимално добри условия за техническото и логистично обезпечаване на събитието, което крие сериозни предизвикателства. Надяваме се така НДК да се отвори още повече към младите хора и това да бъде част от културния диалог с тях”, казва председателят на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков.

Парламентът е пред разпад

автор:Дума

visibility 149

/ брой: 35

България се поклони пред Левски

автор:Дума

visibility 68

/ брой: 35

29 тона отрови са изхвърлени край гара Яна

автор:Дума

visibility 76

/ брой: 35

Американски мита върху европейския автомобилен внос

автор:Дума

visibility 57

Очаквано Караиванова си тръгва от КФН

автор:Дума

visibility 86

/ брой: 35

БДЖ пуска в движение ремонтирани вагони

автор:Дума

visibility 48

/ брой: 35

Меркел разтревожена от натиска на САЩ

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 35

Шестнадесет щата съдят Тръмп

автор:Дума

visibility 84

/ брой: 35

ЕС: Ще позволим отлагане на "Брекзит"

автор:Дума

visibility 67

/ брой: 35

МПЦ поиска автокефалност

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 35

Картел или контрабанда - изберете сами

автор:Евгени Гаврилов

visibility 125

/ брой: 35

"OBUVKI.BG"

автор:Анжел Вагенщайн

visibility 60

/ брой: 35