14 Юли 2024неделя01:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

С красива прическа за Нова Година

Перфектният цвят на косата може да промени изцяло вида ви за празника

/ брой: 300

автор:Дума

visibility 3623

Ако отдавна се каните да промените или просто освежите цвета на косата си, може би сега е точният момент да го направите. Да посрещнете Новата година с красива коса е едно от онези малки неща, които, ако не друго, поне дават самочувствие и увереност на една жена, че всичко е под контрол.
Ключът към красивия вид на косата е изборът на подходящия цвят и поддържането му. Предлагаме ви някои решения в зависимост от това дали ще поверите косата си на професионалист в салон, или сте решили да се справите сами вкъщи:
В салона:
- Не давайте пълна свобода на фризьора. Дори и да желаете промяна, може би не искате да сте опитната мишка на месеца. Бъдете категорична и занесете снимка с този цвят, който искате да има вашата коса.
- Оставете специалиста все пак да си върши работата. Вашият фризьор е обучен да боядисва - къде да постави боя, колко, за колко време. Не давайте съвети на специалистите.
- Поискайте "мултитонално" оцветяване. Това означава някои кичури - горните - да са по-светли, други - обикновено долните - по-тъмни. Така косата ви ще изглежда естествено, като "целуната от слънцето".
- След оцветяването поискайте да ви поставят гланц. Така косата ще изглежда по-богата, ще бъде добавен блясък, а светлите горни кичури меко ще се преливат.
Вкъщи:
- Направете проба предварително. Преди да боядисате цялата си коса, оцветете някой долен кичур, за да сте сигурни, че това е вашият нюанс.
- Убедете приятелка или любимия да играе ролята на "качествен контрол". Така ще сте сигурни, че не пропускате да боядисате участъци, които не виждате.
- Най-добре е да не експериментирате с цветове, които са два тона по-светли или по-тъмни от естествения ви цвят. Ако наистина желаете драматична промяна, правете я бавно. За да станете от тъмнокоска - русокоска, изсветлявайте с два тона косата си на всеки 6-8 седмици. Това е по-здравословно за косата ви. Същото важи и за блондинките, които искат да станат брюнетки.
- Осигурете си необходимото време. Не е добър вариант да се боядисате и да осъзнаете, че след 10 минути трябва да тръгвате за детето в детската градина. Боите за домашна употреба съдържат по-малко пероксид, отколкото професионалните, така че е необходимо да останат точно толкова на косата, преди да бъдат измити, колкото е посочено в упътването.

 

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1179

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1098

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1276

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1142

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1273

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1282

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1173

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1189

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ