18 Юли 2024четвъртък20:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Борисов се оплака ОТ заплахи заради Украйна

/ брой: 120

автор:Юлия Иванова

visibility 522

Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха към мен, разкри вчера   лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. "Единственото, което колегите от ДАНС, не съм говорил, от МВР, не съм говорил, дори с ръководството на НСО не съм говорил, са взели някакви мерки. Надявам се", поясни той.
И вашето обикаляне покрай оградата ме депресира страшно и внуците, и детето, и всички, скара се Борисов на медиите.
Плашен съм много пъти, с реални заплахи, каза Борисов и разказа , че когато бил главен секретар и заловили Топчагич с гранатометите. "Притесни ме това, че в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Делян Пеевски. Всичко друго бях чувал за Пеевски, но това вече ми дойде в повече. И ме притесни. Защото когато Алексей Петров се зае да направи сглобка, той успя. Сега това би било с един куршум - два заека. С това, които сте написали - че Пеевски, след като сме се скарали, едва ли не е заподозрян", вдигна рамене Борисов.
"След като се разделихме в парламента, всеки си отиде при партията, при избирателите. И през този месец нито сме се чували, нито сме се виждали. Кое е проблемът? Освен това ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и клишето да ни опаковат в едно просто няма да го видите", размаха пръст той.
"Единственото, което мога да кажа за годините и как си го обяснявам аз, е категоричната подкрепа за Украйна. Че благодарение на нас, на ДПС, много от помощта, която отиде, е в действие", коментира  Борисов.
„Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство, което ще бъде изцяло на ГЕРБ. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ“, отсече той.

2615 лв. на месец са нужни за издръжката на 3-членно семейство

автор:Дума

visibility 466

/ брой: 135

Държавните фирми в България не са ефективни

автор:Дума

visibility 531

/ брой: 135

Увеличават се фалитите на компании

автор:Дума

visibility 523

/ брой: 135

Ще говори със София, но с редовен кабинет

автор:Дума

visibility 473

/ брой: 135

Гърция със спешни мерки за цената на тока

автор:Дума

visibility 503

/ брой: 135

Макрон прие оставката на премиера Атал

автор:Дума

visibility 515

/ брой: 135

Тайван да си плаща за отбраната

автор:Дума

visibility 510

/ брой: 135

Диагнозата на държавата

автор:Александър Симов

visibility 566

/ брой: 135

Денят на бръснача

visibility 544

/ брой: 135

Ганьо е победим, само ако бъде смачкан

visibility 557

/ брой: 135

Подводните камъни на външното оценяване

visibility 518

/ брой: 135

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ