19 Ноември 2024вторник19:36 ч.

Гришо стига полуфинал в Трир

/ брой: 162

автор:Дума

visibility 391

Първата българска ракета Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира от сериите "фючърс" на клей в Трир, Германия (награден фонд $10 000). 19-годишният хасковлия постигна две победи в един ден.
Първо той се справи със словака Адриан Сикора (№669 в света) с 6:2, 7:5, а часове по-късно се наложи и над Никита Кривонос (САЩ) с 6:3, 6:4.
Гришо поведе в първата част с 3:0, но допусна 23-годишният американец да го доближи до 3:4, преди да върне 1 пробив и да спечели сета. Във втората част след размяна на пробиви Григор успя да пречупи съперника си и триумфира. На полуфинала българинът, който е №1 в схемата, среща "щастливия губещ" Якуб Лустик (Чех), 21-годишен, №1272 в света. Димитров заработи 6 т. за световната ранглиста, а ако стигне финала - ще добави още 4.
 

Властта би отбой за повишаване на социалните осигуровки

автор:Дума

visibility 729

/ брой: 221

До месец тръгва новият онлайн кадастър

автор:Дума

visibility 716

/ брой: 221

Агенцията по храните започва проверки преди Никулден

автор:Дума

visibility 659

/ брой: 221

Байдън подготвя Трета световна война

автор:Дума

visibility 696

/ брой: 221

Байдън подготвя Трета световна война

автор:Дума

visibility 739

/ брой: 221

Хиляди протестираха срещу Роберт Фицо

автор:Дума

visibility 666

/ брой: 221

Сблъсъци в Нидерландия заради коледна традиция

автор:Дума

visibility 651

/ брой: 221

Абсолютна липса на сърце

автор:Александър Симов

visibility 703

/ брой: 221

Злокобният Байдън

автор:Юри Михалков

visibility 658

/ брой: 221

Неадекватни решения и хаос заплашват енергетиката ни

visibility 652

/ брой: 221

Мъчи ни безводие, а има забавени проекти

visibility 685

/ брой: 221

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ