16 Ноември 2024събота22:07 ч.

Париж 2024

Десислава Ангелова на 1/2-финал в гребането

/ брой: 144

автор:Дума

visibility 1139

Десислава Ангелова се класира за 1/2-финалите на скиф на турнира по гребане. 26-годишната дебютантка преодоля дистанцията от 2000 м за 7:41:25 мин. с трето време в първия 1/4-финал. По регламент продължават първите три от всяка от четирите серии. Пловдивчанката се утвърди в тройката от самото начало и с контролирано гребане запази необходимата позиция, за да остане в битката за отличията. Бронзовата медалистка от последните две световни първенства Тара Ригни (Авл) спечели убедително серията със 7:30:57 мин., пред Кара Колер (САЩ) - 7:34:96 мин. От всички 1/2-финалистки времето на Ангелова е най-слабо.
"Като цяло целта беше да съм в първите три и не гледах постоянно с какво време вървя. Оттук насетне много се изравняват силите. Целта ни е достигане до финала", сподели българката. 1/2-финалите са утре.
При мъжете Кристиан Василев отпадна, след като остана четвърти в своята гонка.

В София се произвеждат 41% от БВП на страната

автор:Дума

visibility 1133

/ брой: 219

Потреблението на домакинствата ускори растежа

автор:Дума

visibility 1119

/ брой: 219

Експерт предлага по-нисък ДДС за рибата

автор:Дума

visibility 1128

/ брой: 219

Тръмп разговаря два часа с Байдън

автор:Дума

visibility 1196

/ брой: 219

Втора инстанция осъди експрезидент на Аржентина

автор:Дума

visibility 1106

/ брой: 219

Протест в Брюксел срещу крайнодесните

автор:Дума

visibility 1183

/ брой: 219

Пет години затвор грозят Марин Льо Пен

автор:Дума

visibility 1043

/ брой: 219

Медийният тероризъм

автор:Александър Симов

visibility 1176

/ брой: 219

Хронично бездействие

visibility 1135

/ брой: 219

"Символичната война" на съюзническите бомби

visibility 1127

/ брой: 219

Кой кой е в проектокабинета на Доналд Тръмп

автор:Дума

visibility 1069

/ брой: 219

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ