20 Юни 2024четвъртък07:16 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимки Парк фест

Васил Найденов открива седмото издание на Парк фест в Студентския град

/ брой: 110

автор:Дума

visibility 1202

Парк "Студентски" в столицата ще бъде домакин на седмото издание на Парк фест от 13 до 16 юни, с вход свободен, научи ДУМА от Надежда Попова. Фестивалът ще бъде открит от музикалната легенда Васил Найденов. Както винаги, в програмата са включени имена на артисти от широк жанров спектър, така че публиката от всички възрасти да се чувства като у дома си на Парк фест. В рамките на четири дни доброто настроение ще дирижират със своите концерти още Стенли, Михаела Маринова и Боро Първи. Освен големите музикални звезди, на сцената ще блестят и някои от най-ярките млади български изпълнители.
Една от вълнуващите атракции на фестивала ще бъде най-високото виенско колело, което някога е било поставяно в София - с височина над 22 метра. Тази уникална забележителност ще предостави на посетителите невероятна гледка към града и Витоша, създавайки незабравими спомени.
Традиционно Парк фест ще бъде с целодневна програма, която ще предложи множество безплатни спортни и творчески класове, еко активности и забавления за малки и големи. Сред тях са и образователни занимания, които ще провокират младите умове с интерактивни научни демонстрации и експерименти. Арт базарът ще представи творби на родни автори и занаятчии. Предвидени са и множество семейни игри. Специални предизвикателства са подготвени за домашните любимци.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ