28 Юни 2024петък17:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Прайдовете като идеология

/ брой: 117

автор:Дахер Дахер

visibility 1202

"Походът на традиционното семейство" и "София Прайд" се представят като две противоположни идеологии, като два враждуващи политически лагера.
За нормалния човек е ясно кое движение е изкуствен продукт на социално инженерство и кое е естествена реакция срещу него. Никой от нормалните хора не е против "Прайдовете", нито против техните участници и разбиранията им. Но границата между радикализацията и нормалното е много тънка. Прайдът се превърна в пропагандна манифестация, в политически инструмент.
За да стане ясно каква е разликата, трябва да дадем пример с други идеологии. Едно ще е да толерираме например светски мюсюлмани и да ги защитаваме като общество, когато някой от тях бива нападнат заради тяхната принадлежност, да им осигуряваме пълни права и справедливост, но съвсем друго е, когато се провеждат например уахабитски манифестации през центъра на София, изискващи да не се пие алкохол, да се забраждат жените и да се наказват със затвор еднополовите връзки. Тогава на "прайд" хората няма да им е много весело, нали? Защото както те не искат да им се навлиза в личното пространство, така и ние.
Представете си, че отидете със семейство или с приятели в парка, и седнете на пикник. Появяват се хора със сини и розови коси и започват да вдигат шум, да крещят, че са дискриминирани. Вие се съгласявате и се местите. Те идват след вас. Вие проявявате разбиране и пак се местите. Те пак идват след вас. Вече на десетия път вече ви кипва и шибвате шамар на някого, който ви е наврял секс играчка в лицето. При което цялата трупа с цветни коси, свирки в устите и изкуствени мигли ви снима с камерите и врещи "Ето, вижте как ни дискриминират!". Общо взето това е днешния подход на "прайд" общностите като цяло.
Миналата година на основния пункт на Прайда имаше десетки шатри на "спонсорите" и "благодетелите" на събитието. Всички бяха големи корпорации и работодатели от бизнес-центровете. На повечето е ясно, че това е социално инженерство, целящо да замени старите леви идеи и левичарство, със създаването на нови малцинства, на нови "дискриминирани", нови изкуствени "социални несправедливости", които да заемат това пространство, които да изстисква енергията за борба за справедливост на младежите, които винаги през историята са си създавали различни каузи. Е, тази е яхната и добре направлявана.
Но това социално инженерство е насочено към млади хора, то се възползва от чувствителността им, от необходимостта им да бъдат център на внимание, да бъдат различни и индивидуалността им да се откроява. Те се възползват от тези слабости и се налага идеология, която отначало стартира като ЛГБ, а днес започна да става все по-агресивна и по-радикална. И по-развратна за останалите. Много деца по света си правят операции за смяна на пола, но след това съжаляват и осъзнават, че са се осакатили. Много от тези "полови"/безполови прояви са продукт на комплекси или с комерсиални подбуди.
Затова "Прайдовете" трябва да се локализират. И нормализират. Тогава всички нормални хора ще са на тяхна страна.  И колкото по-агресивни стават, толкова по-агресивна ще е и реакцията. Естествен физичен закон за баланс на системата.

БСП срещу продажбата на оборудването за "Белене"

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 121

Законът за надценките на хляба е неприложим

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 121

Официално ни отрязаха за еврозоната през 2025 г.

автор:Дума

visibility 959

/ брой: 120

НАТО с нова мисия за подкрепа на Украйна

автор:Дума

visibility 351

/ брой: 121

Германско гражданство след пет години

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 121

Провали се опитът за военен преврат в Боливия

автор:Дума

visibility 334

/ брой: 121

Накратко

автор:Дума

visibility 234

/ брой: 121

Пак гоним дивото

автор:Нора Стоичкова

visibility 290

/ брой: 121

Зор да се покажем

автор:Аида Паникян

visibility 324

/ брой: 121

Самоунижението в Благоевград

автор:Александър Симов

visibility 306

/ брой: 121

Съкровище на българската медицина

автор:Аида Паникян

visibility 324

/ брой: 121

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ