19 Юни 2024сряда23:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка БТА

Корнелия Нинова:

Нужен ни е надпартиен, срочен, експертен, успешен кабинет

Гласувах за край на сглобките, за договорките на тъмно и на паралелната държава, заяви лидерът на БСП

/ брой: 107

автор:Дума

visibility 149

„Трябва да се направи всичко възможно да се състави кабинет. България има нужда от стабилност. Политическата нестабилност води след себе си много тежки последици за всички ни. За нас правителството, за да бъде успешно и трайно, трябва да бъде надпартийно, експертно, срочно и програмно, зад което да застанат възможно най-много политически сили“. Това заяви вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова след като упражни правото си на глас.
Тя обясни, че е гласувала за мир, за социална справедливост, за край на сглобките и договорките на тъмно и на паралелната държава, която управлява легитимната в момента. Да има ред, да има стабилност за България и сигурност във всеки български дом.
Тя сподели, че по време на кампанията е имало много сигнали за купуване на гласове. „Самото МВР обяви над 350 сигнала. Особено в Северозапада натискът е огромен, има организация за купуване на гласове. Отново пороците на изборния процес в България избиха“, подчерта Нинова. Тя обясни, че е гласувала с хартиена бюлетина, защото я смята за по-сигурна.
"Гласувах да няма сглобки, които раждат олигарси и финансират политически проекти. А за силна парламентарна група на „БСП за България”, с която ще се чува гласът на хората. Гласувах за мирна България, а не за България на войнолюбците”, заяви водачът на „БСП за България” в София област и Габрово Иван Ченчев.
"Дадох гласа си за един по-добър живот за всеки един от нас. Затова бъдещето да бъде сигурно и спокойно. Да не се притесняваме дали ще бъдем въвлечени в конфликт или не. Гласувах и за това Русе да бъде вече със сигурност естествен икономически и културен център на Северна България!“, обясни водачът на “БСП за България” в Русе Иван Иванов.
"Време е за стабилност и предвидимост в политиката. Време е за национален консенсус и правителство на националния консенсус", заяви Драгомир Стойнев, водач на листите в Стара Загора и Пазарджик. "Гласувах за бъдещето комплекса „Марица-изток“ и за спокойствието и добрия живот на заетите в него. Искам ново начало на националната политика по отношение на реформата на въглищната енергетика и към Зелената сделка", подчерта той.
„Гласувах за достойна България в мирна Европа, да бъде страната ни силна, социална и индустриална държава, с работеща и ефективна икономика, с развито земеделие, туризъм и култура", сподели водачът на листата за НС в Разград Симеон Славчев. „Гласувах за това младите българи да имат работни места и сигурност, а възрастните хора да имат достойни старини, да има мир и справедливост в България”, добави той.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ