18 Октомври 2024петък12:53 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Масив атак" искат минерална вода, лед и бурканче мед до сцената

/ брой: 158

автор:Дума

visibility 1887

"Масив атак" пристигат в София в сряда - деня преди дългоочаквания им уникален спектакъл в зала "Фестивална" на 15 юли. Изборът на място за отдих на звездите е в луксозен столичен хотел в непосредствена близост до залата, научи ДУМА от Богдана Денчева. Макар в петък (16 юли) да имат участие в Скопие, Робърт дел Ная, Грант Маршал и виртуозните им колеги музиканти ще нощуват след концерта и ще отпътуват на следващия ден. "Масив атак" не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинари. В менюто им трябва да присъстват ястия от южноамерикански, европейски и средиземноморски тип. Любопитни са кетъринг изкушенията, с които артистите ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на залата. Това са пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и - особено важно - местни национални и регионални вестници. Има изискване гримьорните да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно. В списъка на питиетата присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин "Bombay Sаpphire", бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско "Bollinger" и богат асортимент светли и тъмни бири. По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и... бурканче мед.
 

Тестът за БГ-Алерт отново се провали

автор:Дума

visibility 32

/ брой: 199

Ректорите поискаха по-голяма финансова независимост за ВУЗ

автор:Дума

visibility 57

/ брой: 199

Милен Митев с втори мандат в БНР

автор:Дума

visibility 59

/ брой: 199

Чуждите инвестиции се сринаха със 77% за година

автор:Дума

visibility 59

/ брой: 199

Завършването на първия лот от "Хемус" се отлага

автор:Дума

visibility 68

/ брой: 199

61% от питейната вода у нас се губи

автор:Дума

visibility 1158

/ брой: 198

Планът на Зеленски удари на камък в НАТО

автор:Дума

visibility 60

/ брой: 199

Атина против двустранните мигрантски споразумения

автор:Дума

visibility 47

/ брой: 199

София и Скопие ще строят Коридор №8

автор:Дума

visibility 59

/ брой: 199

Аржентина и България заедно на Антарктида

автор:Таня Глухчева

visibility 69

/ брой: 199

Безсрамие!

автор:Мая Йовановска

visibility 43

/ брой: 199

Мутра „спасител“

автор:Юри Михалков

visibility 50

/ брой: 199

100 решения за България

автор:Дума

visibility 61

/ брой: 199

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ