20 Юни 2024четвъртък00:57 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Испанец е най-младият играч на първенството

/ брой: 112

автор:Дума

visibility 320

Крилото на Барселона Ламин Ямал започна като титуляр в мача от Група В срещу Хърватия, което го превърна в най-младия играч на финали на Европейско първенство. Тийнейджърът е на 16 години и 338 дни, с които подобри рекорда на поляка Кацпер Козловски, който игра срещу Испания на Евро 2021 на 17 години и 246 дни.
Ямал записа асистенция за гола на Дани Карвахал (45+2). За класическия успех на "Ла Фурия роха" срещу "ватрените" се разписаха още капитанът Алваро Мората (29) и Фабиан Руис (32).
"Развълнуван съм от победата при дебюта ми на европейско първенство", призна Ямал.
"Вече мислим за следващия мач. На разположение на треньора съм, независимо къде ще реши да играя. Ние сме ефективен тим, който работи много здраво и точно сериозната работа от месеци наред си пролича. Треньорът смята, че Нико Уилямс и аз сме добри в ситуациите един на един и затова иска да изпълняваме ъгловите удари, които спечелим. Когато видях Дани да напредва към гредата, пратих топката там и той завърши атаката блестящо. Ние сме семейство. Начинът, по който Дани отпразнува гола, го показва. Да започнем с такава победа срещу подобен противник е много важно за нас. Но вече отправяме съзнанието си към следващия двубой", завърши Ямал.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ