20 Юни 2024четвъртък11:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка gong.bg

Алекс Колев се предлага на Левски

Голмайсторът на първенството има оферти и от чужбина

/ брой: 108

автор:Дума

visibility 728

Алекс Колев се предлага на Левски. Голмайсторът на първенството призна, че преговаря със "сините", защото желанието му е да живее в България. Нападателят има оферти и от чужбина, но със семейството си е решил да ги отхвърли.
Колев беше награден за №1 на месец май. Пролетта той беше в основата Крумовград да запише 15 поредни мача без загуба. А новакът в елита финишира шести.
"Ще излъжа, ако кажа, че няма разговори с Левски. Имам няколко оферти от чужбина. Коментирахме с Крумовград. Разбрахме се да отида на почивка и после да изберем. За мен лично е по-добре да останем в България със семейството ми. Имам две деца", обяви Колев. Треньор на "сините" вече е доскорошният наставник на Крумовград Станислав Генчев.
"Малко натоварващо е всеки ден да излизат неща за Левски. За 90% от написаното не знам. Имам договор с Крумовград и нищо не ми е съобщено от ръководството. Има преговори. Ще видим докъде ще ги докараме. Желанието и на двете страни е да играя в Левски", каза Колев.
32-годишният стрелец анализира и двата мача на националния отбор - с Румъния (0:0) и със Словения (1:1), в които игра.
"Контролите с националния отбор бяха доста полезни, има стил на игра. Показваме друго лице. Само трябва да подобрим малко нещата в атака, да бъдем по-спокойни отпред. Срещу Румъния имахме четири-пет ситуации за гол, но не се получи. Започваме да имаме облик, така ще бъде една идея по-лесно за Лигата на нациите. Вече играем с отбори от нашата черга, важното са победите", допълни юношата на "сините".

Фалстарт на новото Народно събрание

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 115

Опитали да източат 100 000 лева от община Дупница

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

МВР съветва хората да се барикадират от крадци

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

България е втора по проверки на ОЛАФ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

САЩ предлагат заем от 8 млрд. долара за 7 блок

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

До 4 месеца ясни кандидатите за газ в блок "Хан Тервел"

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

Хазартът е разплатил 6 млрд. лв. печалби през 2023 г.

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

Москва и Пхенян обявиха общ враг - Вашингтон

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

И в Швеция ще има американски войски

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

САЩ продават оръжия на Тайван за $360 млн.

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

Левите във Франция - втори в проучванията

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 115

Холивудски парламент

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 115

Има опасност от гръцки сценарий за България

visibility 1

/ брой: 115

Проблемът с новите лични карти

visibility 0

/ брой: 115

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ